Osmaniye'de belediye personelinden insanlık ölmemiş dedirten davranış!

Osmaniye'de etkili olan yoğun kar yağışı sonrası Zorkun Yaylası'nda yol açma çalışmalarına katılan belediye personeli donmak üzereyken yavru köpek buldu. Personel yaktığı ateşle köpeği ısıtarak insanlık ölmemiş dedirtti.

GİRİŞ 03.02.2022 09:11 GÜNCELLEME 03.02.2022 18:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Osmaniye’de önceki günlerde etkili olan yoğun kar yağışı sonrası yüksek kesimler beyaza büründü. Kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmalarını kesintisiz devam ettiren Osmaniye Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun kar yağışına maruz kalan Zorkun Yaylası’nda yol açma ve kar temizleme çalışmalarına devam ediyor.

Şoför otobüste unutulan poşeti çöp sandı, içinden çıkan 4900 TL'yi görünce şok olduŞoför otobüste unutulan poşeti çöp sandı, içinden çıkan 4900 TL'yi görünce şok oldu

İNSANLIK ÖLMEMİŞ DEDİRTTİ

Çalışmaları sırasında zor durumda kalan vatandaşlarında imdadına yetişen ekipler bu defa bir yavru köpeğe el uzattı. Dondurucu soğukların etkili olduğu yaylada karlar içerisinde kalan yavru köpeği fark eden bir belediye personeli köpeği yaşatabilmek için elinden geleni yaptı. Kapalı bir alana getirdiği köpeği hayatta tutmaya çalışan personel yaktığı ateşle köpeği ısıtmaya çalıştı. Görüntülerde köpeğin haline üzülen personelin bu davranışı insanlık ölmemiş dedirtti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Olması gerekeni olağan üstü birşeymiş gibi haber yapıyoruz ya insanlık ölmemişse bile komada.
    Cevapla
  • Cem 2 yıl önce Şikayet Et
    Soğuktan köpek kurtaran bir millet var. Bir de soğukta çıplak bırakıp insan öldüren köpek bile denmeyecek yunan var... Allah Büyüktür...
    Cevapla
  • ferhat 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun sizlerden.
    Cevapla
  • Fakirullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bravo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
7 milyon kişi Türkiye'ye gelecek! Uçak yetişmiyor