Elazığlı Müslüm Gürses Baki Çiçek'e memleketinde yoğun ilgi!

Arabesk müziğin unutulmaz isimleri arasında yer alan ve 2013 yılında hayatını kaybeden Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Elazığlı Baki Çiçek memleketinde yoğun ilgiyle karşılandı.

Elazığlı Müslüm Gürses Baki Çiçek'e memleketinde yoğun ilgi!
Elazığlı Müslüm Gürses Baki Çiçek'e memleketinde yoğun ilgi!
GİRİŞ 12.04.2022 14:19 GÜNCELLEME 12.04.2022 14:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ses sanatçısı 57 yaşındaki Baki Çiçek, 2013 yılında hastanede geçirdiği 4 aylık yaşam mücadelesinin ardından 3 Mart 2013'te hayata gözlerini yuman arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Müslüm Gürses'e olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. 30 yıldır yaptığı taksiciliğin yanı sıra ses sanatçılığı da yapan Çiçek, gezmek için sokağa çıktığında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. 7'den 70'e herkes cep telefonlarına sarılıp Çiçek ile hatıra fotoğrafı çekiyor. Görüntüsü olduğu kadar sesiyle de Gürses'i andıran Çiçek'in gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemiyor. 

 1996 YILINDA TANIŞTIK

Müslüm Gürses ile tanışma anını anlatan Baki Çiçek, "1996 yılında Mahmut Bey yolunda bir gazino vardı, ben de orada çıkıyordum sahneye. Ben saat 12.00’da bitiriyordum programı Müslüm Gürses de 12.00’da programa başlıyordu. Geliyordum onun sahnesinin karşısında oturuyordum o da durup izliyordu beni. İnsanlar ona bakarken o da bana bakıyordu. Birkaç gün sonra beni müdüriyete çağırdılar orada Muhterem ablam da oradaydı. Ben de istiyordum beni sahneye yanına çağırsın şarkı söyleyeyim, sesimi dinlesin ben de müdüriyete gitmedim. Müslüm Gürses sahneye çıkarken benim soy ismim Çiçek, dedi 'Çiçek ya çağırıyorum da gelmiyorsun' ben de 'Özür dilerim baba' dedim. Yanına çağırdı elini öptüm baktım bana 'Saygılıymış da' dedi orada bir parça okudum tanışmamız orada başladı. Ondan sonra hep yan yanaydık. Gündüz Bakırköy’de otururduk çay kahve içer sohbet ederdik. Allah rahmet eylesin. Fotoğraf çekiyorlar, çok fanatikleri sarılmak istiyor seni gördük onu gördük gibi diyorlar. Elazığ’a saygılar sevgiler. Elazığ güzel bir yer. Elazığ’a gelince insanın içi açılıyor. Gakkoşlar diyarı burası”dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüm filminde bu arkadaşı oynatsalardı keşke.
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsana zarar veren şeyler haramdır başta alkol içki içmek. Vücudu jilet ile sebepsiz yere kesmek. Bari hacamat yaptırda şifa olsun. Neyin iyi neyin kötü olduğunu hesap günü belirler. İman var imkan var. Müslüman cehennemde cezasını çeker sonunda Cennete girer. Kim az da olsa ateşte cayır cayır yanmak ister. Bu kadar güzellikler var şükür. İsyan edenler Allah'tan cc korkun.
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüm Gürses'ten daha çok benziyor :)
    Cevapla
  • kara 2 yıl önce Şikayet Et
    ne müslümü len...elin adamı ile birde fotoğraf çekiniyor...terbiye kalmamış...
    Cevapla
  • musab 2 yıl önce Şikayet Et
    adam kopya, çok benziyor babaya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!