Alişan ve eşi Buse Varol mahkemede! Sanık olarak dinlenecek

Yağ aldırma operasyonu yaptıran Alişan, ölümden döndüğü ve vücudunda kalıcı hasar meydana geldiği iddiasıyla doktoru Ufuk A.'ya açtığı davada eşi Buse Varol da tanık olarak dinlendi.

Alişan ve eşi Buse Varol mahkemede! Sanık olarak dinlenecek
Alişan ve eşi Buse Varol mahkemede! Sanık olarak dinlenecek
GİRİŞ 20.05.2022 16:52 GÜNCELLEME 20.05.2022 16:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alişan'ın doktoruyla olan davası devam etti. Eşi Buse Varol, mahkemeye tanık olarak geldi.

2 MİLYON 10 BİN LİRALIK TAZMİNAT DAVASI

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz yıllarda yaptırdığı yağ aldırma operasyonu sonrası vücudunda kalıcı hasar meydana geldiğini ve ölümden döndüğünü iddia ederek Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Ufuk A.’dan şikayetçi olmuştu. İstanbul Tüketici Mahkemesi’ne başvuran türkücü, Ufuk A.’ya 2 milyon 10 bin liralık tazminat davası açmıştı.

Gizlilik kararının da olduğu duruşmaya basın mensupları alınmazken, duruşmada Alişan’ın eşi Buse Varol’un da tanık olarak dinlendiği öğrenildi. Duruşmanın ardından Alişan ile eşi Buse Varol, bir açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    fitre ve zekatı kime veriyorsunuz siz...hep bir olay,başınıza gelmeyen kalmadı.verin fitrenizi ,zekatınızı,olmadık yerde vermeyin.
    Cevapla
  • abdullah ünal 1 yıl önce Şikayet Et
    fitre ve zekatlar atatürkcü düşünce dernegine ......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız