Polis, kimliğini evde unutan görme engelli öğrenci için seferber oldu

Sakarya'nın Hendek ilçesinde, görme engelli kız öğrencinin evinde unuttuğu kimliği polisler tarafından alınarak LGS sınavına girmesi sağlandı.

Polis, kimliğini evde unutan görme engelli öğrenci için seferber oldu
Polis, kimliğini evde unutan görme engelli öğrenci için seferber oldu
GİRİŞ 05.06.2022 14:11 GÜNCELLEME 05.06.2022 14:11

Hendek ilçesinde bulunan Ziya Gökalp Ortaokulu'nda LGS sınavına girecek olan görme engelli bir kız öğrenci kimliğini evde unuttu. Annesi Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak yardım istedi. Polis merkezi ekipleri okula gelerek öğrencinin annesini ekip aracına alarak, hızlı bir şekilde evine gitti. Polisler, kimliği alarak öğrencinin sınava girişini sağladı.  

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli tüm emniyet personeli il genelinde öğrencilerin sınavı sorunsuz bir şekilde geçirmesi için seferber olurken Trafik ve Asayiş ekipleri de önemli kavşaklarda trafik tedbirleri alarak araçlara geçiş kolaylığı sağladılar. 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler