Suriyeli kağıt toplayıcısından örnek davranış: Bulduğu 100 bin liralık altını teslim etti

Niğde'de Suriyeli kağıt toplayıcısı, kolilerden çıkan 100 bin liralık altını kuyumcuya teslim etti.

GİRİŞ 17.06.2022 15:32 GÜNCELLEME 18.06.2022 12:29
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Niğde'de bir kuyumcunun boşaltarak dükkan önüne koydukları kolileri verdikleri Suriyeli kağıt toplayıcısı, ayıklama yaparken tabla içinde yaklaşık 100 bin lira değerinde altın ve pırlanta yüzük buldu. Kağıt toplayıcısı, gece kolileri aldığı kuyumcu dükkanına giderek altınları teslim etti.

Kuyumcular Caddesi üzerinde yeni açılan bir kuyumcu dükkanın personeli, kolilerde bulunan altınları vitrinlerine yerleştirdi. Saat 03.00 sıralarında soyadı bilinmeyen 'Abdullah' ismindeki Suriyeli kağıt toplayıcısını gören kuyumcu personeli, yanına çağırıp, kolileri almasını istedi. Kolileri alıp evine götüren Abdullah, sabah saatlerinde ayıklama yaptığı sırada tabla içerisinde yaklaşık 100 bin lira değerindeki altın yüzükleri fark etti. Kağıt toplayıcısı altınları alarak, gece kolileri aldığı kuyumcu dükkanına gitti. Abdullah, altınları kuyumcuya teslim etti. 

Niğde'de Suriyeli kağıt toplayıcısı, kolilerden çıkan 100 bin liralık altını kuyumcuya teslim etti.

'SABAH FARKETTİK'

Ürünlerin eksik olduğunu farkeden Kuyumcu Okay Erdoğdu, "İş yerimizi yeni açıyoruz. Gece 03.00’e kadar çalıştık. Ürünleri vitrinlere yerleştirdik. Kolilerden çıkan ürünlerden bir tabla yüzüğümüz kalmış. Bunu sabah farkettik. Biz kameralara bakmaya fırsat bulamadan kolileri alan kağıt toplayıcısı Abdullah kardeşimiz sabah ürünlerimizi getirdi. Yaklaşık değeri 100 bin lirayı bulan altınlarımızı getirip teslim etti, kendisine çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 60
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    bakın gördünüz mü şimdi o adam alıp gitseydi nerden bilinecekti onun aldığını tamam içlerinde çürük var ama bu türklerde de var kürtlerde de var her tarafta var gerçekten nasıl bi çekememezlik var bu suriyelilere karşı
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    acaba gerçek mi yoksa son zamanlarda halkın Suriye li ve diğer mültecilere takındığı kötü tavırdan ,Suriye lileri şirin göstermek için tertiplenmiş senoryomu. çünki cin gibi eleman çalıştıran kuyumcuların altınları çöpe atacağına aklım yatmıyor.18 ayarı 24 ayar damgası vurup satan uyanıklar işleri yokda altını çöpe atacaklar.
    Cevapla
  • Alperen 1 yıl önce Şikayet Et
    Kalbin çürümüş senin, bir insanın fikri neyse zikri de odur derler. İnsanlık hali dalgınlık ile olur boş kutuların içine karışmış olabilir. Allah haramı helali ayırt eden kişiler ile bizleri karşılaştırsın.
    Cevapla
  • kadir 1 yıl önce Şikayet Et
    sen kötü niyetlisin hepsi bu
    Cevapla
  • yasin 1 yıl önce Şikayet Et
    yaa knk ne kadar kin besliyorsunuz onlara karşı onlarla ilgili herşeyde bişey aroyırsunuz yazıkkafanıza ama knki ben sana bişey söylim mi onn erindesen olsan alıp kaçardın buna eminim
    Cevapla
  • vatan 1 yıl önce Şikayet Et
    yazık size
    Cevapla
  • Suriyeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkür edip deport edin.
    Cevapla
  • Kütahya'lı Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bizim gavurseviciler ne üzgündür hemde nasıl :)
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    bizim ülkemizde böyle namuslu doğru insanları istemiyoruz. bize gavur münafık ve dolandırıcı lazım. biz yozlaştık. Antalya'da Belaruslu Anastasiya Yazerskaya'nın (23) ölümüyle ilgili davada tutuklu yargılanan öğretmen Ahmet Oğuz Özgür (54), beraat etti.adam kızı gömmüş. delil yetersizliğinden beraat etmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu