"Arnavut Şevket" lakaplı fenomen Şevket Kopal hayatını kaybetti

Kuş sesi çıkartırken kullandığı "Çipetpet" ifadeleriyle hafızalara kazınan "Arnavut Şevket" lakaplı fenomen Şevket Kopal, 95 yaşında kaldığı huzurevinde hayatını kaybetti. Şevket, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 20.08.2022 17:18 GÜNCELLEME 20.08.2022 17:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuş sevgisiyle bilinen ve "Çipetpet" sözleriyle tanınan 'Arnavut Şevket' lakaplı Şevket Kopal'dan acı haber geldi. 95 yaşındaki fenomenin kaldığı huzurevinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Arnavut Şevket, bugün Karacaahmet Mezarlığı girişindeki Şakirin Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karaca Ahmet Mezarlığında defnedildi. Sevilen fenomenin kesin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.



KUŞLARA İLGİSİYLE TANINIYOR

1927 yılında Üsküdar'da doğan ve küçük yaştan itibaren kuşçulukla ilgilenen Arnavut Şevket, kuş seslerini taklit ettiği videoyla ünlenmiştir. 95 yaşındaki Kopal, "Çipetpet" sözleriyle ünlü olduktan sonra bir markanın reklam yüzü olmuş ve"2014 Yılının Enleri Ödülleri"nde en iyi reklam filmi ödülünü almıştı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Deniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin...
    Cevapla
  • Mmsaüf 1 yıl önce Şikayet Et
    Beyazıt'taki abi değilmiydi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeliler kızdıracak hamle! Galatasaray TFF'den talep edecek
 Aynı kentte 2 kilometre mesafede sıcaklık farkı 12 derece!