Gaziantep'te yangına müdahale eden itfaiye eri yaşamını yitirdi

Gaziantep'te, pamuk tekstil fabrikasında çıkan yangında itfaiye eri Remzi Mutafoğlu yaşamını yitirdi, 9 kişi de yaralandı. Yangın, itfaiye ekiplerinin 2 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı.

GİRİŞ 14.09.2022 19:26 GÜNCELLEME 15.09.2022 10:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 5’inci Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir iplik ve pamuk fabrikasında çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangına müdahale etmek için olay yerine giden itfaiye ekibinin üzerine müdahale sırasında pamuk balyaları düştü. 
 
Düşen balyaların altında kalan 3 itfaiye personeli yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan itfaiyecilerden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli Müdahale Çavuşu Remzi Mutafoğlu hayatını kaybetti. 
 
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Karşıyaka İtfaiye Amirliği’nde Yangın Müdahale Çavuşu olarak 10 yıldır görev yapan 37 yaşındaki Mutafoğlu evli ve 2 çocuk babasıydı.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • cemil 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin.Şehit olan itfaiyeci yan komşumuzun oğluydu.Eşi de çalıştığı için,her sabah çocuklarını getirir annesigile bırakırdı.çocukları öksüz kaldı.Allah eşine ve yakınlarına sabırlar versin.
    Cevapla
  • madenci 1 yıl önce Şikayet Et
    şehitlerin yüzünde nasıl da güzellik masumluk var.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin İnşaallah
    Cevapla
  • Kamudan Emekli 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin mekanı cennet olsun Geride Kalan ailesine sabır versin inşaallah
    Cevapla
  • Osmanlı torunu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir itfaiyeci olarak çok çok üzüldüm Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşaallah umarım bir daha böyle bir acıyı yaşamayız.umarım artık itfaiyecilerin ne zorlukta hayatı pahasına vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak için kendi canlarını hiçe sayarak çalıştıklarını devlet yetkilileri görür de itfaiyecileri afat bünyesine katarak hem kendi hayatını hemde ailesinin hayatını düzene koyar belki bir nebze olsun şehit olan itfaiyeci arkadaşlarınızın ruhları şad olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'