Yıldız Tilbe'nin hakkında karar verildi: Motosiklet kazasında yeni gelişme!

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz aylarda aracıyla trafikte seyir halindeyken motosikletli birine çarptı. Kaza sonrası hakkında soruşturma başlatılan Yıldız Tilbe için takipsizlik kararı verildi. Detaylar haberimizde...

GİRİŞ 26.09.2022 16:01 GÜNCELLEME 26.09.2022 16:01
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ünlü Şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz Nisan ayında arabasıyla motosikletliye çarpmıştı. Kazanın ardından otomobilinden inip yere düşen motosikletlinin yanına koşan Tilbe hakkında, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı 'taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan soruşturma başlatmıştı. Yıldız Tilbe hakkında başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

MOTOSİKLETLİYE ÇARPTI

Yıldız Tilbe otomobiliyle Bağdat Caddesi'ne girdiği sırada, Kadıköy istikametine ilerleyen bir motosikletliyle çarpıştı. 

YARDIMA KOŞTU

Tilbe, kazanın ardından aracından inen ve yere düşen motosikletli Yavuz Sultan Tanrıverdi'nin yanına koşmuştu. 

Yıldız Tilbe çarptığı motosiklet sürücüsünün yardımına koştu

HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Ünlü sanatçı, çarptığı motosiklet sürücüsünün ambulansa bindirilene kadar yanından ayrılmadı ve sonrasında polis merkezine giderek ifade verdi. Olayın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ünlü şarkıcı hakkında 'taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçundan soruşturma başlattı.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Ancak söz konusu suçun soruşturulması ve kovuşturulmasının şikayete bağlı olduğunu ifade eden savcılık, motosiklet sürücüsünün Yıldız Tilbe'den şikayetçi olmadığının altını çizdi. Şikayet olmaması sebebiyle dava açılma olanağının bulunmadığı belirtilerek ünlü şarkıcı hakkında başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

KAYNAK: HABER7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    kimbilir kazazedeye kaç bin lira verip şikayetinden vaz geçirmiş
    Cevapla
  • Tek gözlü balik 1 yıl önce Şikayet Et
    Aferim yildiza helal olsun kacmadi yardim etti tabiki üc be$de eline verdi ve kurtuldu i$te..Bu harbi hareketinden dolayi Yildiza sesleniyorum. yildiz benimle evlenirmisin.?
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    kazazede bile şikayetçi olmamış ama burda çok şikayetçilervar. ..... kazazede şikayetçi olmazsa dosya kapanır ancak kamu davalık bir durum olsaydı ki bburda yok. ozaman dava kamu davası olarak devam ederdi.
    Cevapla
  • 1 yıl önce Şikayet Et
    başka birşey beklemezdim zaten, gariban biri yapsaydı sürüm sürüm sürünürdü vesselam.
    Cevapla
  • kuzey 1 yıl önce Şikayet Et
    sacmalamissin, git oku kanunu, herseyi cok biliyorsunuz ya valla
    Cevapla
  • yusuf 33 1 yıl önce Şikayet Et
    yıldız tilbe insandır yerli ve millidir ülkesini vatanını ezanını savunur bilip bilmeden olumsuz yorum yapmayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...