Danilo Zanna'nın gerçek mesleği duyanları şoke etti: Mehmet Şef açıkladı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında jüri koltuğuna oturan İtalyan şef Danilo Zanna'nın asıl mesleğini Mehmet Şef açıkladı. Danilo Zana'nın mesleğini öğrenenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Detaylar haberimizde....

Danilo Zanna'nın gerçek mesleği duyanları şoke etti: Mehmet Şef açıkladı
Danilo Zanna'nın gerçek mesleği duyanları şoke etti: Mehmet Şef açıkladı
GİRİŞ 26.09.2022 15:41 GÜNCELLEME 26.09.2022 15:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

"Elin Oğlu" programıyla tanınan daha sonrasında TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında jüri koltuğuna oturan İtalyan şef Danilo Zanna'nın asıl mesleğini Mehmet Şef açıkladı. Mehmet şef aslında Danilo şefin ülkesinde başka bir mesleğinin daha olduğunu söyledi. Sosyal medya kullanıcıları ise Danilo'nun asıl mesleğini öğreneneler şaşkına döndü.

BOŞANMASIYLA GÜNDEM OLMUŞTU

Tüm Türkiye'nin sempatisini kazanan ünlü şef geçtiğimiz aylarda eşinden olaylı şekilde boşanmasıyla da gündeme oturmuştu. Danilo Şef hakkında kimsenin bilmediği bir gerçeği Mehmet Şef programda açıkladı. 

İTALYA'DA EDEBİYAT ÖĞRETMENİ

Mehmet Şef, Danilo Zanna'nın İtalya'da edebiyat öğretmeni olduğunu söyledi. 

 

KAYNAK: HABER7
İbrahim Günay . Haber7.com - Yayın Koordinatörü
Haber 7 - İbrahim Günay .

Editör Hakkında

1986 yılında Mardin’in Savur ilçesinde doğdu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İyi derecede Arapça, Kürtçe ve İngilizce bilmektedir. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’nde İnternet Gazeteciliği - Yayıncılığı, Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Eğitimine, İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Medya ve İletişim Yönetimi (Tezli) Yüksek Lisans bölümünde devam etmektedir. TRT Haber’de stajını tamamlayan Günay, mesleğe 2009 yılında Haberler.com’da başladı. 2013 yılında Haber7.com'da göreve başlayan İbrahim Günay, editör, Haber Şefi ve Yayın Koordinatörü olarak görev aldı. Pek çok habere ve röportaja imza attı, sunum ve seminerlere katıldı. Ödül ve plaketler aldı. İbrahim Günay, halen Haber7.com’da Sorumlu Müdür ve Yayın Koordinatörü olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • isini yap 1 yıl önce Şikayet Et
    yabanci, ecnebi ile asla evlenmeyin hayatiniz zindan olur. hicbir degerleri bizle uyusmuyor. kendinize yazik etmeyin.
    Cevapla
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Asla unutmayin ve ara$tirin..Dünya´nin an yalan söyleyen millwti italyanlardir..Annelerine en dü$kn olnan millete yine italyanlardir..Türkleri fare´kedi yiyorlar diye inanalarda yine italyanlardir..Iddia ediyorum isbat etsin intihar edecem..Yalan söylüyor kelek.
    Cevapla
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Wah wah xerezanın gözü yaşardı.
    Cevapla
  • Doğu 1 yıl önce Şikayet Et
    Resmen şoke oldum, dumur oldum, gömüldüm. Mesleği nalbant olsa bu kadar şoke olmazdım. Hemi de Mehmet şef açıklamış mesleğini, ayrıca bunun için de şoke oldum. Kendisi açıklasa bu kadar dumur olmazdım. Şok içerisindeyim.
    Cevapla
  • Mesut 1 yıl önce Şikayet Et
    Kişi sevdiği ile beraberdir..Müslüman kimi sevdiğine dikkat etmelidir.Şu vurdumduymazlğımızdan vazgeçip gerçek kimliğimize hemen bürünmeliyiz.Belalar nüsibetler peşimizi bırakmıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...