Ünlü estetik doktoruna tehdit: Yüzümü mahvettin! Orayı başınıza yıkarım

Ünlü medikal estetik doktoru Sevgi Ekiyor'a 'İp Askısı' tedavisi için giden 27 yaşındaki Doğan A. yapılan operasyon sonrası memnun kalmadığını belirterek şikayetçi oldu.

Ünlü estetik doktoruna tehdit: Yüzümü mahvettin! Orayı başınıza yıkarım
Ünlü estetik doktoruna tehdit: Yüzümü mahvettin! Orayı başınıza yıkarım
GİRİŞ 17.10.2022 08:32 GÜNCELLEME 17.10.2022 08:46
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Ünlü estetik cerrahı Sevgi Ekiyor'a 'İp Askısı' tedavisi için giden Doğan A. adam yapılan operasyon sonrası memnun kalmadığını belirterek ödediği ücreti geri almak istedi.

Olay 7 Mart'ta meydana geldi. 27 yaşındaki Doğan A., yüzünde bulunan pürüz ve lekelerin alınması için estetik merkezinde tedavi olmaya karar verdi.

Sevgi Ekiyor'a ait estetik merkezine başvuran genç adam klinikte tedavi olmak için ödeme yaptı.

İP ASKISI TEDAVİSİ

'İp Askısı' adı verilen tedavi uygulanan Doğan A., cerrahi müdahalenin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen herhangi bir gelişme yaşamadı.

İddiaya göre yüzü daha kötü olan genç adam estetik merkezini arayarak parasını geri istedi.

Klinik görevlileri Doğan A.'nın kliniğe gelmesini istedi ancak genç adam şehir dışında yaşadığı için gelmedi.

ÜNLÜ CERRAH SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Taraflar arasında yaşanan tartışma sırasında Doğan A., 'Dolandırıcılar siz zavallılara alışmışsınız. Milleti kandırmak sizin için çocuk oyuncağı değil mi? Benim paramı hemen gönderin yoksa orayı başınıza yıkarım.' şeklinde mesaj gönderdi.

Aldığı tehditler üzerine Sevgi Ekiyor hastasını kendisine hakaret ve tehditler yağdırdığı gerekçesiyle savcılığa şikâyet etti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Doğan A., hakkında soruşturma başlattı.

'YÜZÜMÜ MAHVETTİ ŞİKÂYETÇİYİM'

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan Doğan A., yüzüne uygulanan tedavinin yanlış olduğunu, aradan aylar geçmesine rağmen yüzünün eskisinden daha kötü hale geldiğini söyledi.

Uygulamadan memnun kalmadığı için öfkelendiğini ve bu nedenle tehdit içerikli mesajlar attığı söyleyen genç adam Sevgi Ekiyor'dan şikâyetçi olduğunu belirtti.

Savcılık soruşturma sonunda Doğan A., hakkında 'Hakaret' ve 'Basit Tehdit' suçlarından iddianame düzenledi.

4 yıla kadar hapsi istenen genç adam ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

 

KAYNAK: SABAH
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Felanca 1 yıl önce Şikayet Et
    şikayet otomatik olarak devlete yapılmış oldu. Malum Türkiyedeki her dr'un hatasını bay sağlık bakanı devletin sırtına yıkmıştı. drlar hata yapmaz.En hatalı durumda bile sistem onları masuma çıkarır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim ne derse desin bizim millete iş yapmıcan parayı geri almak için veya ödememek için her türlü çirkefliği yapıyorlar o yüzden çok severwk yaptığım işimi bıraltım bizim millete yaranılmaz .
    Cevapla
  • Kursuna 1 yıl önce Şikayet Et
    Simdi arkadaslar her zaman dedigim gibi unlu estetik doktoru asistanina demistir boyle yapin diye onlarda oyle yapmistir, simdi turkiyede doktorlar acil buyuk birsey olmadigi surece asistani yapar, ayni annem gile dis doktoru yaptigi gibi, kadincaz diz implanti yaptirmak istiyor basta o kadar mukemmel ki seni kendine cekiyorlar sonra tam hersey olacak, asistani gelip o yapiyor ve malesef her sey kotu oluyor annem cok sikayetci oldu yazzik kadinin yuzu falan sisti, neyse dikkat edin emin olmadiginiz suruce ve basta konusmadiginiz surece, en onemliside kagat imzalatacaksin kendinin yapmasi icin...
    Cevapla
  • Neco 1 yıl önce Şikayet Et
    İmplant ta şişlik olur.normaldir
    Cevapla
  • saçmalık 1 yıl önce Şikayet Et
    ortada sağlık sorunu olmadan vücüdunda değişiklik yaptırma delisi olanlar ve bunu ticarete döken yapanlar sonuçlar iki taraf içinde hakedilmiş iki tarfta sonunda ne yaşayacaklarsa zerresine kadar haketmiş üzgünüm ama acımıyorum sizlere
    Cevapla
  • Saadettin gümüş 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIN verdiğini beğenmezsen kulun yaptığını hiç beğenmezsin Estetik denilen AMALİYAT sadece sağlık için olmalı Sağlık açısından olmıyan her AMALİYAT ALLAHA isyandır
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayende bir fetvacı sayısı daha arttı memlekette,tebrikler..!
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    yav he he saadedin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı