Korku filmi gibi! 2 adam devasa büyüklükteki köpek balığının ağzının ucuna girdi

İki dalgıç kıyafeti giyinen adam, bir akvaryumda kocaman köpek balığının keskin dişlerinin önünde kaldı. İzleyenleri bile ürküten o anlar sosyal medyada viral oldu.

GİRİŞ 27.10.2022 14:47 GÜNCELLEME 27.10.2022 16:09
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Doğa oldukça şaşırtıcı olmakla birlikte en az o kadar da korkutucu bir tabiat.

Bir akvaryuma camın ardından bakıldığında su altı yaşamı, rengarenk balıklar ve diğer canlıların yaşadığı büyüleyici görüntüleri izlemek oldukça eğlenceli bir hal alıyor.

Ancak bu canlıların yaşam alanına girdiğinizde durum hiç beklediğiniz gibi çıkmayabilir. 

Geçtiğimiz günlerde dev bir köpek balığıyla akvaryumda burun buruna gelen iki adamın başına da buna benzer bir vaka geldi.

Kamu yararı spot: Su fobisi veya korkusu olanların bu videoyu izlemesi tavsiye edilmez.

KOCA CANAVARI GÖRÜNCE KAYANIN ARKASINA SAKLANDILAR

@u/SabsWithR isimli Reddit kullanıcısının "Köpekbalığı ile yakın karşılaşma" başlığıyla paylaştığı videoda iki dalgıç kıyafeti giyinen adamın, kendisine yaklaşan devasa köpek balığına karşı kayanın arkasına saklanmaya çalıştığı görülüyor.

Keskin dişli dev köpek balığının onlara yaklaşırken hareketsiz ve sakin bir görüntü vermeye çalışan iki adamın yaşadığı ürperti izlerken hissedilebiliyor.

KAFASINA VURARAK DURDURDU

Koca canavar kendilerine yaklaştığı sırada biri uzaklaşmaya çalışırken diğeri köpek balığının kafasına vurarak yerinde durmasını sağladı. 1 dakikayı aşkın süren korku dolu anlar sonrasında köpek balığı oradan uzaklaştı.

Söz konusu görüntülerin bir balkonun önünde yürüyen ve su altındaki hayvanlara bakan insanlardan anlaşıldığı üzere bir akvaryum içerisinde çekildiği anlaşılıyor.

Fakat kullanıcı nerede ve ne zaman çekildiğiyle ilgili bir bilgi paylaşmadı.

VİDEO VİRAL OLDU

2 gün önce paylaşılan video Reddit'te büyük ilgi gördü. Şimdiye kadar 2 binden fazla yorum 30 bin civarında etkileşim alırken diğer sosyal medya platformlarında da popüler oldu.

BEĞENEN DE VAR BEĞENMEYEN DE

Bir kullanıcı, "Burada neler döndüğünü bilmiyorum ama bu videodan hiç hoşlanmadım" dedi.

"STRESTEN KAYNAKLANIYOR"

Başka bir kullanıcıysa, "Evet, bu durum fenomen olan köpek balıkları tarafından görülebilir. Sanırım stresten kaynaklanıyor. Bana kalırsa bu duruma yalnızca akvaryumda şahit olunurdu." şeklinde yorum yaptı.

"KÖPEK BALIKLARI TÜPLÜ DALGIÇLARLA UĞRAŞMAZ"

Yorumlardan en dikkat çekeniyse, "Köpek balıkları gerçekten tüplü dalgıçlarla uğraşmaz. Bu yüzden endişe duyulacak bir durum yok. Tüplü dalgıçlar teçhizatlarıyla çok gürültülüdür. Oldukça garip görünürler ve köpek balıklarının normalde yediği bir şey değildir. Çoğu zaman bir köpekbalığının bir insana saldırmasının nedeni, köpek balığının insanı başka bir şey sanmasıdır." oldu

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Ha ha ha 1 yıl önce Şikayet Et
    Köpek balığındaki dişler nasıl bir diş sanki takma gibi.Protez diş kullanan köpekbeliği ilk defa gördüm. Çok komik :)
    Cevapla
  • haber degğil 1 yıl önce Şikayet Et
    foto montj
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    dikkatli bakın köpekbalığı gerçek değil.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın canııım. Köpekbalığının sadece Üst Protez Dişleri düşmüş!
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Merakından gelmiş masum masum dalgıçları inceliyor. Çokk sevimli yaa! Hele o dışarıda duran testere dişleri yok mu köpüşü daha bir sevimli gösteriyor. Orada olmak istedim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den 36 milyar TL'lik görüşme! ABD'den açıklama geldi
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak