Ayağı kırılan karaca acile kaldırıldı

Araç çarpması sonucunda ayağı kırılan karacaya Silivri Belediyesi ekipleri tarafından müdahale edildi.

Ayağı kırılan karaca acile kaldırıldı
Ayağı kırılan karaca acile kaldırıldı
GİRİŞ 10.11.2022 15:51 GÜNCELLEME 10.11.2022 15:52

Silivri Çeltik Mahallesi Çerkezköy Caddesi üzerinde kimliği tespit edilemeyen bir aracın çarpması sonucunda yol üzerinde bulunan karacanın sol ön ayağı kırıldı. 

Vatandaşların haber vermesi üzerine Silivri Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne ait ekipler olay yerine gelerek karacayı tedavi altına aldı.

SüperSilivri’nin haberine göre, Veteriner hekim Burçin Sarısaltıkoğlu tarafından ilk muayenesi yapılan ve ağrı kesici ilaç verilen karaca, tedavisine devam edilmek üzere ekiplerimizce İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Veterinerlik Fakültesi’ne sevk edildi.

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!