13 yaşında kaçıp evlenen ve şimdi 4 çocuğu olan kadın, kocası için af istedi

13 yaşındayken kaçıp birlikte yaşamaya başladığı Bahattin Akkuş'tan (36) 15 yaşında hamile kalan ve şimdi 4 çocuğuyla ortada kalan Seda Akkuş kamu davasıyla 21 yıl hapis cezası verilen kocası için af istedi.

13 yaşında kaçıp evlenen ve şimdi 4 çocuğu olan kadın, kocası için af istedi
13 yaşında kaçıp evlenen ve şimdi 4 çocuğu olan kadın, kocası için af istedi
GİRİŞ 11.11.2022 14:28 GÜNCELLEME 11.11.2022 14:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan 27 yaşındaki Seda Akkuş'un, 13 yaşındayken birlikte yaşadığı, reşit olunca ise resmi nikahla evlendiği Bahattin Akkuş'a (36), sonradan açılan kamu davasında 21 yıl hapis cezası verildi.

4 YILDIR ARANIYORDU EVİNDE YAKALANDI

Cezası Yargıtay tarafından da onanan Akkuş, 4 yıldır aranırken dün Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından evinde yakalanıp, tutuklandı. Seda Akkuş, 4 çocuğuyla ortada kaldığını söyleyip, eşinin affedilmesini istedi.

'ÇOCUĞUN NİTELİKLİ CİNSEL İSTİSMARI' VE 'KİŞİYİ HÜRRIYETİNDEN YOKSUN BIRAKMA' SUÇLAMASI

Karakova Mahallesi'nde yaşayan Seda Akkuş, 2008 yılında 13 yaşındayken Bahattin Akkuş'a kaçtı, birlikte yaşamaya başladı. Bu birliktelikten Seda Akkuş 15 yaşındayken hamile kaldı. Sancısı gelen Akkuş'u hastaneye götüren Bahattin Akkuş, hakkında soruşturma başlatıldı. Bahattin Akkuş hakkında küçük yaşta kız çocuğuyla birlikte olduğu gerekçesiyle dava açıldı. Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2009'da 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' ve 'kişiyi hürriyetin yoksun bırakma' suçlamasıyla açılan dava sürerken, çift 2012 yılında nikahlandı. Geçen sürede çiftin Harun (13), Berat (11), Azat Can (7) ve Nilüfer (4) isimli 4 çocuğu oldu. Bahattin Akkuş'a hakkında açılan davada toplam 21 yıl hapis cezası verildi. Yerel mahkemenin verdiği karar 4 yıl önce Yargıtay tarafından da onandı. Cezanın kesinleşmesinin ardından tutuklanacağını anlayan Bahattin Akkuş ortadan kayboldu, Seda Akkuş ise 4 çocuğuyla ortada kaldı.

"ÇOCUKLARIM BABASIZ BÜYÜMESİN"

Bahattin Akkuş'un evine geldiğini belirleyen Denizli İl Jandarma Komutanlığı'nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), dün gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Akkuş tutuklandı. 4 çocuğuyla birlikte kayınvalidesi Nilüfer Akkuş'un yanına taşınan Seda Akkuş, çocuklarını geçindiremediğini belirterek, kocası Bahattin Akkuş'un affedilmesini istedi. "Cinayetten bile bu kadar ceza alınmıyor" diyen Akkuş, "Eşimden şikayetçi olmadım. Mutlu bir yuvamız vardı. 4 çocuğumuz var. Eşimin tutuklanmasıyla artık çocuklarımın da psikolojisi bozuldu. Ben ve çocuklarım sürekli ağlıyoruz. Olayın üzerinden kaç yıl geçti tam aile düzenimizi kurmuştuk ki şimdi yine dağılacak. Biz bir hata yaptık, bedelini çocuklarımız ödemesin. Çocuklarım babasız büyümesin" dedi. Ailenin en büyük çocuğu Harun Akkuş da babasının affedilmesini istedi.

 

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    aile mağdur oldu. iki tarafın da rızası var Adam öldürene bile 21 yıl verilmeyen bir ulke...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    4 çocuğu var ve 21 yıl yazık. Çocuklarına acıyın bari. Korunup hamile kalmasa ve gayrimeşru bir şekilde birlikte yaşamaya devam etseler kimseye birşey olmayacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber