Sergen Deveci ameliyata alındı, doktoru açıkladı: Riski var!

Merzifon'da tiyatro ekibini taşıyan minibüsle kamyonun çarpıştığı kazada yaralanmasının ardından ambulans uçakla İstanbul'a getirilen Sergen Deveci, Şişli'deki özel bir hastanede boyun ve omurgasındaki kırıklar nedeniyle ameliyata alındı.

Sergen Deveci ameliyata alındı, doktoru açıkladı: Riski var!
Sergen Deveci ameliyata alındı, doktoru açıkladı: Riski var!
GİRİŞ 22.11.2022 19:03 GÜNCELLEME 22.11.2022 19:06
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Florence Nightingale Hastanesi Medikal Direktörü Uzman Dr. Özgür Şamilgil, hastanın boynunda ve omurgalarındaki kırıklar nedeniyle ameliyat olmasına karar verildiğini kaydetti.

Şamilgil, "Tüm hazırlıkları yapıldı. Kendisini biraz önce ziyaret ettim. Morali gayet yerinde, espriler yapıyor. İyi olacağına inanıyor. Prof. Dr. Azmi Hamzaoğlu Hocamız omurga cerrahisi konusunda zaten isim yapmış birisi. Kendisi birazdan ameliyata alınacak. Umarım ameliyat da başarılı geçecek. Tüm dileklerimiz onun iyileşmesi yönünde." ifadelerini kullandı.

 Deveci'nin tedavi ve ameliyat süreci ile ilgili bilgi veren Şamilgil, şunları söyledi: 

"Her omurga ameliyatının şahsa özel riskleri vardır. Çünkü her omurga kırığının da yeri ve boyutları birbirinden farklıdır. Arkadaşımızın başka hastalıklarının olmaması, yaşının genç olması gibi özellikler bu ameliyat açısından daha düşük risk kılıyor. Tabii her ameliyatın kendine göre riskleri vardır. Omurganın içinden geçen sinirler kollara bacaklara ve aşağıya doğru yayılıyorlar. O sinirlerin zarar görmemesi için tedbirler alınarak gerekli cerrahi müdahale yapılacak."

Uzman Dr. Şamilgil, şu anki bulguların ameliyat olmadığı takdirde hasar oluşabileceğini gösterdiğini belirterek, ameliyat sonrası bu hasar riskinin ortadan kaldırılmasını hedeflediklerini vurguladı..

Şamilgil, "Bunun için bir yüzde vermek, 'bu ameliyat yüzde 100 başarılı olacaktır' demek mümkün değil ama en iyi yerde, en emin ellerde bu ameliyatın riski başka hastanelere göre biraz daha düşüktür. Ameliyat başarılı geçtiği takdirde bir haftaya kadar iyileşip evine taburcu olabileceğini düşünüyoruz." dedi.

AMBULANS UÇAKLA İSTANBUL'A SEVK EDİLMİŞTİ

Amasya'nın Merzifon ilçesinde, tiyatro oyuncularını taşıyan minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Sergen Deveci, tedavisi için ambulans uçakla İstanbul’a sevk edildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Sadri 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
    Cevapla
  • -Gözlemci 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak Reisin ambulans uçakları hızlıca hastayı yetiştiriyor..Allah razı olsun Reisden kazada yaralananlara Allah acil şifalar versin ..
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İyleştikten sonra alpartiye küfür eder
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ceddine rahmet
    Cevapla
  • adem 1 yıl önce Şikayet Et
    hiçliğinizin farkına varın kendinizi birşey sanmayın
    Cevapla
  • Osman a 1 yıl önce Şikayet Et
    Osmannnnn ula osmannnnnn Adam doğru söylüyor yalan mı? Ayrıca ne ünlüsü be? Tiyatrocu olunca ne oluyor Allah bilir dün e kadar tanımıyordun bile instagram da alakasız videolar çeken biri , benim için islam a karşı tavrı ve düşünceleri önemli.. islamla ters ise cehennem zebanileri ile akraba olacak. Bu kadar basit şu insan oğlunu gözünüzde büyütmeyin.. aldığın nefes bile senin değil!!
    Cevapla
  • Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    adam oladam millet canının derdinde sen klavye başında dalga geçiyon ayıp sana
    Cevapla
  • Rüstem 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyada ahlaksız paylaşımlar yapardı. İnşallah iyileşir ve hatalarından döner.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız
Yine aynı manzara! PKK destekçisi DEM Partililer İstiklal Marşını okumadı...