Adresten fay hattı sorulama nasıl yapılır? Sakarya fay hattı haritası...

Son zamanlar üst üste yaşanan depremler sonucunda birçok kişi yaşadığı bölgenin deprem risk haritasına ulaşıp fay hattına ne kadar yakın olduğunu öğrenme çabasında. E-devlet üzerinden fay hattına ne kadar yakın olunduğu kontrolleri kısa sürede sağlanabilir. İşte e-devlet üzerinden fay hattı sorgulama!

Adresten fay hattı sorulama nasıl yapılır? Sakarya fay hattı haritası...
Adresten fay hattı sorulama nasıl yapılır? Sakarya fay hattı haritası...
GİRİŞ 23.11.2022 14:07 GÜNCELLEME 23.11.2022 14:11

Düzce'de yaşanan deprem sonrasında birçok kişi deprem bölgesinde yaşayıp yaşamadığını merak ederek araştırmaya koyuldu. Deprem riskinin olduğu Türkiye fay hattı haritasının incelenmesinin de dışında AFAD'ın e-devlet üzerinden sunduğu hizmetler herkes 'evimin altından fay hattı geçiyor mu'?' sorusuna cevap bulabilecek...

Türkiye'de deprem riski olan bölgeler nerelerdir? Türkiye fay hattı haritası...Türkiye'de deprem riski olan bölgeler nerelerdir? Türkiye fay hattı haritası...

e-Devlet Üzerinden Fay Hattı Sorgulama

Geçmişten bu güne türlü deprem felaketlerinin yaşandığı Kuzey Marmara, fay hatlarının yoğunlukta olduğu bölgedir. Türkiye'de 3 adet fay hattının bulunması, depremin ve depremden kaynaklı faciaların yaşanmasına neden olmakta. En şiddetli doğa olaylarından biri olan deprem ve depremle birlikte oluşan yıkımlar, bir anda binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olabilir. 

Depremden en az hasar alarak kurtulmak için tedbirlerin alınmasından ziyade e-devlet  üzerinde deprem bölgesinde olup olmadığınızı kolaylıkla sorgulayabilirsiniz. 

FAY HATTI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak