Baba-Oğul Sabah Namazı Buluşmasına yüzlerce aile katıldı... "Ağacın Kökü Emin Ellerde"

Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyonu tarafından planlanan Baba-Oğul Sabah Namazı Buluşmalarının ilki, İstanbul Beylerbeyi Hamid-i Evvel Camii’nde gerçekleştirildi.

Baba-Oğul Sabah Namazı Buluşmasına yüzlerce aile katıldı... "Ağacın Kökü Emin Ellerde"
Baba-Oğul Sabah Namazı Buluşmasına yüzlerce aile katıldı... "Ağacın Kökü Emin Ellerde"
GİRİŞ 16.01.2023 17:17 GÜNCELLEME 16.01.2023 17:29
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ortaokullar Komisyonu tarafından Türkiye genelinde “Ağacın Kökü Emin Ellerde” serlevhasıyla planlanan Baba-Oğul Sabah Namazı Buluşmasının ilki, AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan’ın da katılımıyla İstanbul Beylerbeyi Hamid-i Evvel Camii’nde gerçekleştirildi.

Aile ve çocuk birlikteliğini güçlendirmek, çocukların camilere ısındırılması ve camilerin bir yaşam alanı haline gelmesi amacıyla düzenlenen Sabah Namazı Buluşmasına yüzlerce aile ve çocuk katıldı. Buluşma sonrasında ailelere ve çocuklara hitap eden AGD-MGV Genel Başkanı Salih Turhan şu ifadelere yer verdi:

“Buradaki kardeşlerimize baktığımda; mescidlerin birbirini Allah için seven insanların, velilerimizin, Rabbine kulluk ederek temiz bir hayat içinde serpilip büyüyen gençlerimizin, evlatlarımızın bir yuvası olduğunu görüyorum.

Cenab-ı Allah Ayet-i Kerimede ‘Ey İman Edenler! Kendinizi ve ailenizi, yakıtı insanlar ve taşlar olan cehennem azabından koruyun’ buyuruyor. Bizler Anadolu Gençlik olarak, babaların mühim görevi olan bu sorumlulukta ailelerimize yardımcı olmak gayretindeyiz. 
Peygamber Efendimiz (sav), ‘İnsanoğlu ölür, öldükten sonra kendisini şu üç amel takip eder; sadaka-i cariye, istifade edilen ilim, arkasından hayırla dua eden ve iyilikleri güzellikleri devam ettiren evlat’ buyuruyor. Rabbimiz bizi sadaka-i cariyeden, ilimden ve arkamızdan hayırla dua edecek nesiller yetiştirmekten alıkoymasın.”

Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyonu, Baba-Oğul Sabah Namazı Buluşmasının Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerde devam edeceğini açıkladı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yerli ve milli savunma sanayinin projeleri tehlikede,hal böyleyken müslüman nasıl oluyorda düşman safında yer alıyor yarın kabre girdiğinizde sekizli masadan kimse yanınızda olmayacak
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yaptığınız çok güzel umarım tüm türkiye'ye yayılır
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    maasaallah
    Cevapla
  • mehmet kılıç 1 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallah diyelim Allah tepesindekinede hidayet versin
    Cevapla
  • ünal Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Sübhanallah Aleyna Aleyna aleyküm selam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi