Malatya toplanma alanları! Valilik tarafından açıklanan Malatya toplanma yerleri

Malatya toplanma alanları, büyük depremlerin ardından merak edilen konular arasında yer aldı. Acil durumlar karşısında Valilik tarafından belirlenen toplanma yerleri adeta güvenli liman olacak.

Malatya toplanma alanları! Valilik tarafından açıklanan Malatya toplanma yerleri
Malatya toplanma alanları! Valilik tarafından açıklanan Malatya toplanma yerleri
GİRİŞ 08.02.2023 12:27 GÜNCELLEME 08.02.2023 12:27

10 ilde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen büyük depremlerden etkilenen illerden biri de Malatya oldu. Malatya'da hem çok sayıda bina yıkıldı hem de can kayıpları meydana geldi.

Doğu Anadolu fay hattı depremleri! Doğu Anadolu fay hattı üzerinde oluşan depremlerDoğu Anadolu fay hattı depremleri! Doğu Anadolu fay hattı üzerinde oluşan en etkili depremler

Kahramanmaraş fay hattı geçen yerler! Doğu Anadolu fay hattı illeriKahramanmaraş fay hattı geçen yerler! Doğu Anadolu fay hattı illeri

Bunu üzerine Malatya Valisi Hulusi Şahin açıklama yaparak toplanma alanlarının yerlerini bildirdi. Acil durumlar karşısında, Malatya halkı, bu bölgelerden birine giderek, emniyette kalacak.

İşte Malatya toplanma alanları...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış