Depremzede çocuklara el emeği oyuncak bebekler

Batman'ın Kozluk Halk eğitim merkezinde, öğrenci velileri elleriyle ördükleri oyuncak bebekleri depremzede çocuklara gönderiyor.

Depremzede çocuklara el emeği oyuncak bebekler
Depremzede çocuklara el emeği oyuncak bebekler
GİRİŞ 22.02.2023 15:44 GÜNCELLEME 22.02.2023 15:44

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen çocukların yaralarının sarılması için toplanan kadınlar, Kozluk Halk Eğitim Merkezi kurslarında depremzede çocuklar için bir araya gelerek onlara destek veriyor.

Deprem bölgesindeki çocukların mutluluğu için ellerinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade eden ve projeye öncülük eden ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Nezir Sevim, “Biz biliriz ki, çocuklar oynayarak öğrenir ve öğrenerek büyür. Büyük eğitim ailemizin zincirine, Kaymakamımız sayın Ekrem Güngör'ün destekleriyle Kozluk halk eğitim merkezimizin kurslarında hayat bularak, sahiplerine ulaşmayı bekleyen yüzlerce oyuncaklarla bir halka daha ekliyoruz. ‘1 çocuk 1 oyuncak' diyerek deprem bölgesindeki çocuklarımıza oyuncak yapmaya ve toplamaya devam ediyoruz. Çocuklarımıza depremi unutturmak ve deprem korkusundan uzaklaşmasını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Onların yüzündeki gülümsemeyi görmek ve onları mutlu etmek bizim için çok değerli" dedi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi