Tarsus'ta denizde kaybolan Ramazan'ın da cesedine ulaşıldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde dün serinlemek için girdikleri denizde kaybolan iki arkadaştan Necati Kışoğlu’nun (68) ardından Ramazan Balyoz'un (30) da cansız bedenine ulaşıldı.

Tarsus'ta denizde kaybolan Ramazan'ın da cesedine ulaşıldı
Tarsus'ta denizde kaybolan Ramazan'ın da cesedine ulaşıldı
GİRİŞ 15.08.2023 13:02 GÜNCELLEME 15.08.2023 13:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mersin’in Tarsus ilçesi ile Adana'nın Tuzla Mahallesi arasındaki bölgede dün, denize giren Necati Kışoğlu (68) ile Ramazan Balyoz, dalgalara kapıldı. Bir süre sonra Kışoğlu ve Balyoz, gözden kayboldu. Sahildeki tatilcilerin ihbarı üzerine bölgeye su altı arama ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışmayla dün Kışoğlu'nun cansız bedeni bulundu.

Devam eden arama çalışmalarında bir gün sonra Balyoz'un da cansız bedenine ulaşıldı. Balyoz'un cansız bedeni denizden çıkartılırken, ailesi sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Vatan Evladı 8 ay önce Şikayet Et
    Evet iste ölüm böyle bir şey Olsa gerek! Ne bir dakika ileri ne bir dakika bile geri. Rabbim mekanları nı Cennet Eylesin İnşaallah cc Aileleri ne Sabrı Cemil dileriz.
    Cevapla
  • ben 8 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de devir teslim töreni gerçekleşti
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı