Hakan Peker siyasete atılıyor: Adaylığını açıkladı

Şarkıcı Hakan Peker, önümüzdeki yerel seçimlerde Safranbolu Belediye Başkanlığı'na aday olacağını açıkladı. Peker, kültür ve sanat adına yapılacak adımlarla Safranbolu'ya 30-40 milyon turist gelebileceğini açıkladı.

GİRİŞ 24.08.2023 09:14 GÜNCELLEME 24.08.2023 16:14
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Hakan Peker, siyasete atılıyor. Peker, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde Karabük'ün Safranbolu ilçesinden Belediye Başkanlığı'na adaylığını koyacağını açıkladı. 

Odatv'ye konuşan Peker, "Benim annem Eflanili. Eflanili de Karabük’ün bir ilçesi. Safranbolu da aynı şekilde öyle. Ben Safranbolu’ya çok gidip geliyorum. Yılda en az on kere gider gelirim. O yörenin çocuğuyum, o havayı teneffüs ettim orada çok arkadaşım var. Safranbolu Dünya Miras Kenti olduğu için hakkettiği yerde olduğunu düşünmüyorum" dedi. 

Peker, sanat ve kültür adına Safranbolu'yu çok daha iyi yerlere taşıyarak 30-40 milyon turist getirebileceğini de sözlerine ekledi. 

HANGİ PARTİ OLACAK?           

"Peki görüştüğünüz bir parti var mı?" sorunu Peker, "Şu anda özellikle görüştüğümüz bir parti yok. Birtakım ufak tefek görüşmeler oluyor ama direk ben yapmıyorum bu görüşmeleri daha çok yakınlarım, arkadaşlarım o işle ilgileniyorlar. Şu an bir parti ile görüşmek için erken. Belki bir partiyle seçime gidebiliriz belki de partiyle olmazsa bağımsız girebilirim. Ama her şekilde önümüzdeki yerel seçimlere gireceğiz" diyerek yanıtladı.

KAYNAK: ODATV
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Cem 8 ay önce Şikayet Et
    Madem Safranbolu’ya o kadar gidip gelmiş o yöreye hangi eseri kazandırmış?!Şaşkın , gözden düşmüş şarkıcı eskisi, kendine siyasi itibar ve koltuk arayışında!
    Cevapla
  • Çal kemancı 8 ay önce Şikayet Et
    Belediye başkanlığı güzel iş Ekrem yaptıysa herkes yapabilir nasılsa denetleyen yok hesap soran yok başı boş güzel meslek
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    Chpkk lılar gibi atmaya erken başlamış. 30-40 milyon turist Antalya'ya gelmiyor.
    Cevapla
  • Hakikat 8 ay önce Şikayet Et
    Bir sen eksik idin gel gel milletin çöplüğüne
    Cevapla
  • Kutahyali 8 ay önce Şikayet Et
    Çok açık CHP
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit