2 'teşekkür' al bisikleti kap... Şahinbey Belediyesi'nden öğrencilere müjde

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu öğrencilere 6 takdir ile başlattığı başarıyı ödüllendirme kampanyasının 2 teşekküre düştüğü müjdesini verdi. Belediye başlattığı bu proje ile 116.000 öğrenciye bisiklet hediye etmiş olacak.

GİRİŞ 07.11.2023 17:39 GÜNCELLEME 07.11.2023 17:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Öğrencilere bisiklet hediye ederek onların yüzünü güldüren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu 6 takdirle başlattığı kampanyayı 2 teşekküre düşürdüğünün müjdesini sosyal medya üzerinden verdi. Takdir alan öğrencileri bisiklet hediye eden Başkan Mehmet Tahmazoğlu teşekkür belgesi olan öğrencilere de müjde vererek 2 teşekkürü olan öğrencilere bisiklet hediye edeceklerini ifade etti.

2 TEŞEKKÜRE 1 BİSİKLET

Sosyal medya üzerinden öğrencilere müjde veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu “Gençleri ödüllendirmeye ve spora teşvik etmeye devam ediyoruz. Tüm gençlerimiz bisiklet sahibi olmak istiyor. Şahinbey Belediyesi olarak 116.000 bisiklet alarak öğrencilerimize hediye edip başarıya teşvik ediyoruz. Daha önce 6 takdire bir bisiklet hediye ederek başlattığımız kampanyamızı süreç içerisinde 2 teşekküre kadar düşürdük. İki teşekkürü olan her öğrencimize bisiklet hediye ediyoruz. Tüm öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Bisiklet dağıtımı devam ediyomu
    Cevapla
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Şuan bisiklet dağıtımı devam ediyomu
    Cevapla
  • Deprem zede 5 ay önce Şikayet Et
    Biz Adıyaman merkez k10 konteyner kentte oturuyoruz oğlum kalp hastasi lütfen ona bisiklet vere bilirmisiniz iki kizim bir oğlum var k10 k51de oturuyoruz sizden ricam
    Cevapla
  • Talha 5 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    bu iş beş zayıf getir bisikleti KAP'a doğru gidiyor
    Cevapla
  • fakirullah 5 ay önce Şikayet Et
    zayıf alan üzülsünmü bisiklet alamadım diye teşekkür alanın canı can zayıf alanın canı patlıcanmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti içinde neler oluyor?
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat