Kısıklı'da kaza: El frenini çekmeyi unuttu aracın altında kaldı

İstanbul Üsküdar'da el frenini çekmeden otomobilini park eden Fikret Elmas (42), iddiaya göre indikten kısa süre sonra hareket eden otomobili durdurmaya çalışırken, aracın altında kalarak hayatını kaybetti.

GİRİŞ 27.11.2023 07:42 GÜNCELLEME 27.11.2023 09:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, Kısıklı Mahallesi Bestekar Şevki Bey Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Fikret Elmas, 34 YH 2837 plakalı otomobilini sokak üzerinde el frenini çekmeden park ederek araçtan indi. Otomobilin hareket ettiğini gören Fikret Elmas (42), otomobilin önüne geçerek durdurmak istediği esnada otomobilin altında kaldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Elmas'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri kendi aracının altında kalarak hayatını kaybeden sürücü Elmas'ın cansız bedenini bulunduğu yerden çıkarttı. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarından sonra Elmas'ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.  

YAKINLARI GÖZYAŞI DÖKTÜ
Kendi kullandığı otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden Fikret Elmas'ın yakınları, haber aldıktan sonra olay yerine geldi. Elmas'ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları, olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ali 5 ay önce Şikayet Et
    Unutmayacağı güzel bir ders.
    Cevapla
  • Mrv 4 ay önce Şikayet Et
    Ne demek unutamayacağı güzel bir ders? Umarım Rabbim sana da unutamayacağın bir ders vermez!
    Cevapla
  • fikret 5 ay önce Şikayet Et
    ölüm bu kadar yakın Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Urfalı 63 5 ay önce Şikayet Et
    Ecel gelirse bu cana baş ağrısı bahane. Rabbim tahsiratini affetsin,kalanlarina sabır versin...
    Cevapla
  • Musi 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşaAllah.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...