TEMA Vakfı Ağrı’da yeni dönem çalışmalarını planladı

TEMA Vakfı Ağrı İl Temsilciliği ve ilçe sorumluları, çevre koruma ve kalkınma projelerini görüşmek üzere toplandı.

TEMA Vakfı Ağrı’da yeni dönem çalışmalarını planladı
TEMA Vakfı Ağrı’da yeni dönem çalışmalarını planladı
GİRİŞ 19.12.2023 12:51 GÜNCELLEME 19.12.2023 12:51

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Ağrı İl Temsilciliği ve ilçe sorumluları, yeni dönem çalışmalarını konuşmak üzere bir araya geldi.

Doç. Dr. Ahmet Akçay başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Ağrı ilinde devam eden ve planlanan çevre koruma ve kalkınma projeleri ele alındı. Toplantıya Patnos İlçe Temsilcisi Mesut Çelik ile Diyadin İlçe Sorumlusu Adil Can Güldü de katıldı.


Toplantıda, TEMA Vakfı’nın çalışma sahaları arasında yer alan savunuculuk, ağaçlandırma, kırsal kalkınma, iklim değişikliği politikaları gibi konular üzerinde duruldu. Vakıf gönüllülerinin de yer aldığı toplantıda, Ağrı’nın çevresel sorunlarına yönelik yapılabilecek faaliyetler tartışıldı.

ÇEVRESEL SORUNLAR ELE ALINDI

Konuyla ilgili açıklama yapan TEMA Vakfı Ağrı İl Temsilcisi Doç. Dr. Ahmet Akçay, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eko Ağrı projesine destek verdiklerini belirterek, "Bu kapsamda ortaokul ve liselerde ‘İklim Değişikliği’ konulu seminerler vereceğiz. İl Merkezi ile ilçelerde 40’a yakın okulda TEMA Vakfı Eğitim Programlarını uyguladık. Programlarda gönüllü olarak yer alan öğretmenlere teşekkür ediyoruz. Bu programlar aracılığıyla okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde yer alan öğrencilerin çevre okuryazarlık becerilerinin geliştirilmesini hedefliyoruz" dedi.

Toplantıda yer alan gönüllülere teşekkür mektupları ve gönüllü rozetlerinin dağıtılması ile toplantı sona erdi.

 

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
AK Parti'de reform adımları