Uçuruma yuvarlanan vincin sürücüsü öldü

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 50 metrelik uçuruma yuvarlanıp, defalarca takla atan vincin sürücüsü Metehan Şahin (25), hayatını kaybetti.

Uçuruma yuvarlanan vincin sürücüsü öldü
Uçuruma yuvarlanan vincin sürücüsü öldü
GİRİŞ 29.01.2024 16:20 GÜNCELLEME 29.01.2024 16:20

Kaza, saat 13.00 sıralarında İlimtepe Hacı Osman Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Metehan Şahin idaresindeki 54 B 8007 plakalı vinç, kontrolden çıkarak 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Defalarca takla atan vinç hurdaya dönerken; olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Vincin altında kalan sürücü Şahin'in hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze otopsi hastane morguna götürülürken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

MUHTARDAN 'YOL KAPATILSIN' TALEBİ

Diğer yandan Hacı Osman Mahallesi muhtarı Sami Zorlu, aynı bölgede daha önce de kazaların olduğunu belirterek, yolun trafiğe kapatılmasını istedi. Zorlu, "Göreve geldiğim günden bu yana, bu yolun tehlikeli olduğunu ve kapatılması gerektiğini kolluk kuvvetlerimize her toplantıda söyledim. Derhal bu yolun kapatılması gerekiyor. Mahalle sakinleri, tedirgin. Kalıcı önlem alınmasını istiyorlar" dedi.

KAYNAK: DHA
Özgür Bayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Bayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye buz kesti: 70 ilde sıcaklık sıfırın altına düştü! Van açık ara zirvede
İsrail sessizce Gazze'yi yok ediyor! Çarpıcı rapor yayınlandı