Kızılelma şarkısı dinleyicilerle buluştu!

Türk Dünyası için hazırlanan Kızılelma şarkısı sosyal medya platformlarında görücüye çıktı. Şarkının klibinde Türk Dünyası için önemi olan motif ve araçlar kullanıldı.

Kızılelma şarkısı dinleyicilerle buluştu!
Kızılelma şarkısı dinleyicilerle buluştu!
GİRİŞ 08.02.2024 11:21 GÜNCELLEME 08.02.2024 11:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türk Dünyası için özel olarak yapılan Kızılelma adlı klip tüm izleyicilerin beğenisini topladı. Söz müziği ‘Kodes’e’ ait olan Kızılelma, tüm Türk Dünyası’na özel olarak milli şuuru aşılamak için planlandı.

Klipte, Bayraktar Kızıelma, İHA-SİHA, TCG Anadolu Gemisi, Atak helikopterleri, Türkiye ve Azerbaycan askerleri ve Dağlık Karabağ savaşı sırasında çekilmiş görüntüler kullanıldı.

Atakan Taşur’un genel koordinatörlüğünde İstanbul’da birçok özel yerde çekimleri yapılan şarkının yönetmenlik koltuğunda yönetmen Nojen ARFAEİ oturuyor.

Hazırlanan şarkının sözlerinden bir kısım:

"Hayalimiz var, unutma gardaş sözlerimiz var. Kiminin duası var saklanmış kimilerinin kem gözleri var. Yolu gittikçe dost görünümlü düşmanları tek tek bulup eledik. Tohumları ektik biçiyoruz hasat zamanı bak geri geldik

Kanımız kaynıyor duramıyoruz, damarlarımız çatlayacak gibi. Alimlerimiz okuyacak fetih, deccalleriniz eriyecek gibi. Ay'a yemin olsun güneşe yıldıza, biz dönmeyeceğiz yolumuzdan. Şan'ımız yürüsün yükselsin fark etmez geçeriz canımızdan"

 

KAYNAK: HABER7
Emir Yücel Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Emir Yücel

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversiteyi ise Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde tamamladı. 2021 yılında Sabah Gazetesi'nde Gazetecilik mesleğine başladı. Pek çok habere ve röportaja imza attı. Meslek hayatına Haber7.com'da "Özel Haberler Editörü" olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • diloşcuk 2 ay önce Şikayet Et
    Mustafa yıldızdoğan'ın şarkısı sanıyordum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?