İzmir'de torun dehşeti! Zile basıp saklandı, dedesine kurşun yağdırdı

İzmir’de zile basıp saklanan torun, kapıyı açan dedesini tabancayla bacağından vurduktan sonra olay yerinden uzaklaştı. Ekipler daha sonra 17 yaşındaki K.E.K.’yi ikamet ettiği adresinde yakaladı.

GİRİŞ 22.02.2024 12:36 GÜNCELLEME 22.02.2024 13:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 09.30 sıralarında İzmir’in Bayraklı ilçesindeki Çay Mahallesi 2115 Sokak'ta meydana geldi. 

Dedesinin ikamet ettiği adrese giden K.E.K. (17), zile basıp ardından saklandı. Bir süre sonra kapıyı açan 74 yaşındaki dedesi M.A.’yı gören K.E.K., koşar adımlarla yanına gittiği dedesini bacağından tabancayla vurdu. 

İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı dede, ambulansa alınarak kaldırıldığı Ege Üniversitesi Hastanesinde tedavi altına alındı.

DEDESİNİ VURDUĞU ANLAR KAMERADA

Çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde; şüphelinin dedesinin oturduğu dairenin ziline basıp saklandığı, kapıyı açan dedesini tabancayla ateş edip bacağından vurduktan sonra kaçtığı görülüyor. Öte yandan, polis ekiplerince gözaltına alınan K.E.K., Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edildi. Zanlının buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 5
  • Ali 2 ay önce Şikayet Et
    Aklı kesenden çocuk olmaz, İslam reşit olduğundan itibaren sorumlu tutuyor. Zaten suçları 18den küçüklere işletip suçtan yırtmak istiyorlar.
    Cevapla
  • Erzincan24 2 ay önce Şikayet Et
    Hayırlı nesil ( T ) orun ..
    Cevapla
  • yedi emirler 2 ay önce Şikayet Et
    Evet artık dünyanın çivisi çıktı sözü eskidi , dünyanın çivisi falan kalmadı desek daha doğru olur sanırım...
    Cevapla
  • Mert 2 ay önce Şikayet Et
    Hayret, salıvermemişler...!
    Cevapla
  • avciTURK AVCI 2 ay önce Şikayet Et
    Polis zaten salmaz, mahkemeye cikinca hakimler birakiyorlar merak etme ilk mahkemesinde denetimli serbestlikle birakirlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü