‘Kiracısının eşyalarını sokağa attı’ iddiası! Linç yiyen ev sahibi gerçeği açıkladı

Sosyal medyada paylaşılan ve ortalığı karıştıran görüntülerde bir ev sahibinin kiracısının eşyalarını sokağa attığı iddia edilmişti. Eşyaların yağmalandığına dair yorumların ardındaki gerçek bambaşka çıktı.

GİRİŞ 04.03.2024 09:51 GÜNCELLEME 04.03.2024 09:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gören şaştı, kaldı. Evden ayrılan kiracının koltuğu, halısı, dolabı hatta tenceresi de yağmalandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü büyük tepki aldı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Esenyurt'ta bir ev sahibinin kiracısına ait eşyaları sokağa attığı, o eşyaların da yağmalandığı iddia edildi. O kiracı yabancı uyrukluydu. İddiaya göre 2 aydır da kirayı ödemiyordu. Evin boşaltılmasını isteyen ev sahibi, kiracısına ulaştığında onun deport edildiğini öğrendi. Kiracı da borcuna karşılık eşyaları ev sahibine vermişti.

"SPOTÇU KOMİK BİR MEBLAĞ SÖYLEYİNCE..."

Ev sahibi, "Deport edilmiş. Ben bir süre kirayı alamadım. Ben iki aydır mağdurum. Hala benim alacağım var onlardan. Deport edilmiş. Evi boşaltabilirsin diye kendisi bana mesaj attı. Televizyon, bilgisayar tarzı şeyler zaten yok. Ben spotçuyu çağırdığımda komik bir meblağ söyleyince, '200-300 kira verin hepsini çıkarayım' deyince gerek yok ben çıkarırım dedim" diye konuştu.

BEĞENDİKLERİ EŞYAYI ALIP GÖTÜRDÜLER

Show Haber'in haberine göre ev sahibi evdeki eşyaları kapının önüne çıkardı. Buraya gelenler ise beğendikleri eşyayı alıp götürdüler.

Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 3
  • Ffff 1 ay önce Şikayet Et
    Keşke eşyaları hiç almadan kiracına verseydin ...demekki adamın maddi durumu iyi değilmiş..
    Cevapla
  • Yetkin 1 ay önce Şikayet Et
    Adam yabancı imiş Türkiye dışına de port edilmiş yani kovulmuş atılmış sınır dışı edilmiş eşyalarını alma ihtimali sıfır
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Kiracı Yabancı uyruklu. Deport yemiş. Yani Devlet yurtdışına ülkesine geri göndermiş. Ev sahibine mesaj atmış ben Türkiye de değilim diye.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...