İnternetten otomobil almak isterken 700 bin TL dolandırıldı

Bursa’da internetten bir otomobil beğenen vatandaş, 700 bin TL dolandırıldı. Mağdur adam, polis ekiplerine ulaşarak durumu bildirdi. Yakalanan 18 yaşındaki şüpheli ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

GİRİŞ 04.03.2024 13:09 GÜNCELLEME 04.03.2024 13:58
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay, dün İnegöl'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.U.Ö.(43) araç satın almak için ikinci el araç satış sitesinde sergilenen araçları incelemeye başladı. 

Beğendiği 3.5 milyon değerindeki aracın sahibi ile iletişim kurdu. Ö.U.Ö.(43), aracın sahibi anlaştı ve hesabına 700 bin TL gönderdi. 

Bir süre sonra telefon numarasına ulaşamadı. Mağdur olan adam, polise giderek şikayette bulundu. Polis ekipleri yaptıkları incelemede şüpheli S.T.(18)'nin yerini tespit etti. Polis ekipleri Yeniceköy Mahallesindeki eve düzenledikleri operasyonda şüpheli S.T.'yi yakalayıp gözaltına aldılar.

HESABINI KİRALAMIŞ

Şüpheli S.T. ifadesinde, "Hesabımı hiç tanımadığım birine kiraladım. Benim olayla bir ilgim yok" dediği öğrenildi. Şüpheli sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Şahıs mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 25
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    kiralamış bilmiyormuş bende inandımmm
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    para noldu para
    Cevapla
  • Can 1 ay önce Şikayet Et
    Hırsızlık yolsuzluk dolandırıcılık HARAM HERKESE HARAM FAİZ RÜŞVET KUMAR İÇKİ HARAM HERKESE HARAM
    Cevapla
  • Yanıldım. 1 ay önce Şikayet Et
    Bende Facebook Marketpalace dan tv almak için para gönderidim güya sahibinden güvenli ticaretle aldığımı zannediyordum ama adamların gönderdiği sahte bağlantı üzerinden işlem yaptım. parayı gönderdikten sonra com.tr olduğunu farkettim halbuki site sadece .com uzantılı idi hemen sahibinden ve bankayı aradım ama para fast ile gittiği için hemen çekilmişti. Şikayette bulundum lakin olmayaca
    Cevapla
  • Hakan 1 ay önce Şikayet Et
    Böyle adalet mi olur? Hesap kiralamak ne demek...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı
Bakan Şimşek: KDV artışı yapılmadı