Vatandaşın korkulu rüyası bu kez o ilçede çıktı! Mahalleli afiş asarak isyan etti

Esenler’deki fahri müfettiş krizinin ardından Maltepe’de de benzer durum yaşandı. Araçlarını ev ve iş yerlerinin önüne park eden mahalleli, fahri müfettişin yazdığı cezalar nedeniyle isyan bayrağını çekti.

GİRİŞ 06.03.2024 11:45 GÜNCELLEME 06.03.2024 11:56
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Olay, Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, araçlarını sokak içerisindeki ev ve iş yerlerinin önüne park eden vatandaşlara farklı gerekçelerle fahri trafik müfettişi tarafından cezalar kesildi. 

Belirli aralıklarla cezalar gelmeye başlayınca vatandaşlar duruma tepki gösterdi, hazırladıkları pankartı sokağa astı. Ceza yiyen vatandaşlar tarafından hazırlanan pankartta, "Sayın fahri trafik müfettişi, yazdığınız cezalar yetmedi mi? Dükkanımızın önüne park yapamayacaksak, park yeri gösterin oraya park edelim. Bu sokakla ilgili takıntınız nedir" ifadelerine yer verildi.

Vatandaşlardan kimisi yazılan cezaları öderken kimiyse konuyu yargıya taşıdı.

“CEZAYI NEREDE YEDİĞİMİ DE BİLMİYORUM”

Fahri trafik müfettişi tarafından ceza yazılan araç sürücüsü Ahmet Şimşek, “Ben ceza yedim ama cezayı nerede yediğimi de bilmiyorum. Hem benim arabama hem de komşularımın araçlarına ceza yazılmış. 4 farklı ceza yiyen komşularımız dahi var. Ben mahkemeyle uğraşmak istemediğim için cezayı ödedim ancak bu kadarı da normal değil. Tüm sokağa ceza yazılmış neredeyse. Böyle bir durumu ilk kez yaşadık” dedi.

 

KAYNAK: İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.
YORUMLAR 25
  • Bünyamin Öztürk 1 ay önce Şikayet Et
    İnsanlar mahkemeye gitmekten korkuyor. Adaletin durumu bu.
    Cevapla
  • frezeci 1 ay önce Şikayet Et
    adam mutlaka yüzde alıyordur.
    Cevapla
  • Fikret 1 ay önce Şikayet Et
    kurala uymamak kural olunca bu tür yakınmalar oluyor. Park edilmeyecek yere park yapmayacaksın kardeşim. Müfettiş Haklıdır. Aksini iddia eden mahkemeye verecek.
    Cevapla
  • mücahit 1 ay önce Şikayet Et
    fahri müfettiş nedir ya devlet uyuyor mu vatandaşı devlete düşman ediyor bu ....ler
    Cevapla
  • Hodja 1 ay önce Şikayet Et
    İşyerin orda olabilir ama yol ortasına çekme hakkın yoktur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı