Cem Yılmaz'dan Ramazanın ilk gecesi tepki çeken paylaşım!

Komedyen Cem Yılmaz, Ramazan ayının ilk gecesinde sosyal medya hesabından rakı fotoğrafı paylaşarak tepki çekti.

GİRİŞ 11.03.2024 08:52 GÜNCELLEME 11.03.2024 10:45
Bu Habere 943 Yorum Yapılmış

İlk sahura kalktığımız bu gecede, komedyen Cem Yılmaz'dan tepki çeken bir paylaşım geldi.

RAMAZAN'IN İLK GECESİ RAKI FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

Yılmaz, kişisel Instagram hesabından, masasındaki bir şişe rakı ile tuttuğu kadehi paylaştı. Bu paylaşım kısa sürede yüzlerce tepki yorumu aldı.

Yılmaz'ın bu paylaşımı birçok kullanıcı tarafından Ramazan ayının manevi atmosferine saygısızlık olarak görüldü ve eleştirildi.

İşte Cem Yılmaz'ın o paylaşımı:

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN SÖZLERİ GÜNDEME GELDİ

Cem Yılmaz'ın paylaşımı sonrası Cüneyt Özdemir'in daha önce söylediği sözler yeniden gündeme geldi.

Cüneyt Özdemir videosunda "Sürekli rakı gösteren adamlar var. Ben Atatürkçüyüm. Sen geri zekâlısın onu gösterdiğin için. Bunu gösterdiğin zaman laik olmuyorsun... Alkol sağlığa zararlıdır. Bunlar şekilci. Şu kodlara bak." sözleriyle dikkat çekiyordu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 943
  • İsmail yiğit 1 ay önce Şikayet Et
    Terbiyesizlik, baska bir sey değil, ölümle dalga gec, dinle, din adamı ile dalga gec, tesvikiye camisine seni de alacaklar.Rahat ol sana da ölüm var bize de.Yaziklar olsun.
    Cevapla
  • Plt 1 ay önce Şikayet Et
    Milletle alay etmek kutsal nedir bilmemek özgürlük değil soytarılık tır .Soytarılar tercihlerini gözden geçirsin son tercihleri olmasın.
    Cevapla
  • Erhan Yılmazer 1 ay önce Şikayet Et
    Onu içince başarmış yada çağdaş olmuyorsunuz, nefsine yenilmiş zavallı oluyorsun ve cahiliye dönemine döndüğünüz için gerici okuyorsunuz.
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET ALLAH kimsenin yaptığını yanına bırakmaz ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAKTIR ALLAH MUTLAK BÜYÜKTÜR GÜÇ ve KUVVET SAHİBİDİR ALLAH MUTLAK GALİPTİR ALLAH MUTLAK YÜCEDİR ALLAH NURUNU tamamlayacaktır ALLAH AZİZDİR HAKİMDİR ALLAH NURUNU TAMAMLAYACAK..
    Cevapla
  • Dadads 1 ay önce Şikayet Et
    Basıl gündeme gelecek küfür argo bitti millet gülmüyor artık böyle basit şeylerle gündem yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor-Gaziantep FK! CANLI
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü