Gazze’ye gönüllü giden Op. Dr. Taner Kamacı: Türkiye'den çok fazla beklenti var

Türkiye’den Gazze’ye gönüllü giden Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Taner Kamacı 'Türkiye'den geldiğimi duyan birçok kişi gelip direkt boynuma sarıldı. Buradaki insanların Türkiye'den çok fazla beklentisi var.' dedi.

GİRİŞ 26.03.2024 10:43 GÜNCELLEME 26.03.2024 11:03
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da Memorial Hastanesi’nde Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Taner Kamacı işgalci İsrail'in ablukası altındaki Gazze'ye girmeyi başardı. Kamacı hem burada yaptığı ameliyatlarla ve yayınladığı görüntülerle yaşanan katliamı ve trajediyi dünyaya duyuruyor.

"TÜRKİYE'DEN GELDİĞİMİ DUYANLAR GELİP DİREKT BOYNUMA SARILDI"

Op. Dr. Taner Kamacı son paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Mısır'dan Gazze'ye geçene kadar bütün suratlar asıkken, Gazze'ye geldiğimiz anda tüm bu savaşa, acıya, yokluğa, bütün bu sıkıntılara rağmen hep gülen insanlar gördüm. Bu beni çok etkiledi. Bizi çok iyi karşıladılar. Özellikle Türkiye'den geldiğimi duyan birçok kişi gelip direkt boynuma sarıldı. Buradaki insanların Türkiye'den çok fazla beklentisi var.

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 16
  • ABDÜLHAMİT HAN 1 ay önce Şikayet Et
    RABBİM korusun analar ne yiğitler doğuruyor lafının doktor olupta Gazze ye gitmiş hali.
    Cevapla
  • yusuf 1 ay önce Şikayet Et
    kardeşim helal olsun sana. başka ne denir ki. senin mahşerde verecek bir cevabın var. biz ne yapacağız rabbim sorunca orada olanlara ne yaptın diye.
    Cevapla
  • ÖMER HÜSEYİNOĞLU 1 ay önce Şikayet Et
    Allah(c.c) ebeden daimen razı olsun. Bize de bu görüntüyü seyredip utanmak düştü.
    Cevapla
  • KAlbi kırık 1 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun senden kardeşim. Allah bizi affetsin sadece seyredenlerden olduğumuz için. O şehitler, bizi şikayet ettiklerinde nasıl hesap vereceğiz bilmiyorum...
    Cevapla
  • E.B 1 ay önce Şikayet Et
    Ahhh Türkiye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Takmayan trafiğe çıkamayacak
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi