Eşini korkunç kazada kaybetti! Arabadaki o cümle yürekleri paramparça etti

Afyonkarahisar'da yürekleri paramparça eden bir kaza yaşandı. Evlilik iznine çıkan Üsteğmen Ömer Faruk Aytekin ile eşi Özlem Aytekin'in aracı traktörle çarpıştı. Genç üsteğmen yaşamını yitirdi, eşi ağır yaralandı. Sadece bir haftalık evli olan çiftin araçlarının arkasındaki yazı ise herkesi duygulandırdı.

Eşini korkunç kazada kaybetti! Arabadaki o cümle yürekleri paramparça etti
Eşini korkunç kazada kaybetti! Arabadaki o cümle yürekleri paramparça etti
GİRİŞ 10.07.2025 10:12 GÜNCELLEME 10.07.2025 10:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar-Antalya kara yolunda, Kızılören yakınlarında meydana gelen kazada, evlilik iznine çıkan genç çiftin hayalleri yarım kaldı. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nda görev yapan 31 yaşındaki Üsteğmen Ömer Faruk Aytekin’in kullandığı otomobil, 78 yaşındaki H.E.’nin sürdüğü traktörle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle hem sürücüler hem de araçta bulunan Özlem Aytekin yaralandı. Traktörden fırlayan tekerin çarptığı yol kenarındaki yaşında olan seyyar satıcı H.Ç. de kazada yaralananlar arasındaydı.

GENÇ ÜSTEĞMEN, YAŞAM SAVAŞINI YİTİRDİ!

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan genç üsteğmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Eşi Özlem Aytekin’in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Yaklaşık bir hafta önce evlenen çiftin evlilik iznine çıktıkları belirtildi. Kazaya karışan aracın arka camındaki “Özlem-Ömer sonsuza kadar” yazısı görenlerin yüreğini paramparça etti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Yücel güvenkaya 7 saat önce Şikayet Et
    Uzun yolda en çok çekindiğim , ekseriyetle yola şuursuzca çıkan köylüler maalesef
    Cevapla
  • Başkan 7 saat önce Şikayet Et
    Yine bir kötü linea malesef egea olsun bu tür arabalara binipte uzun yola çıkılmaz kardeşim allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • Çeçen mücahit 7 saat önce Şikayet Et
    Ecel gelmis cihana baş ağrısı bahane demiş atalar.Ecelin nerde,nezaman,nasıl olacağını anca Mevla bilir
    Cevapla
  • ismet 7 saat önce Şikayet Et
    kardeşim bu tür ilgi çekici şeyler nazara geliyo yazmayın mutluluklarınızı paylaşmayın
    Cevapla
  • Traktör 7 saat önce Şikayet Et
    Bu traktörlerin kara yollarına çıkma konusunda ciddi bir düzenleme bekliyorum ulaşım bakanlığından belli bir saat ve kurallar ölçüsünde gerekli tedbirleri almadan çıkmaları kesinlikle yasak olmalı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe, dünya deviyle anlaştı! Yıldız isme tam 9 milyon euro maaş
İletişim Başkanlığı'nda devir teslim töreni: Türkiye yön belirleyen bir ülke haline geldi