'Aşkı uğruna din değiştiren şerefsizdir'

Yunan sevgilisi Alex ile nişanlanan oryantel , aşkı için din değiştirenlere sert çıktı. Tanyeli; "Aşkı uğruna din değiştiren şerefsizdir" diyerek yeni bir tartışma başlattı

'Aşkı uğruna din değiştiren şerefsizdir'
'Aşkı uğruna din değiştiren şerefsizdir'
GİRİŞ 24.06.2009 18:55 GÜNCELLEME 24.06.2009 18:55

Yunanlı sevgilisi Alex Syroplas'la nişanlandığını açıklayan oryantal Tanyeli: Aşkı uğruna dinini değiştiren şerefsizdir. Alex de aşk için din değiştirirse o da en adi, en şerefsizdir.

Ünlü oryantal Tanyeli, yeni single'ı 'Erkeksen'i önceki gece Sapphire adlı gece kulübünde tanıttı.

"Şimdiden birçok yerden konser teklifi aldım. Başta İstanbul, Bodrum ve Çeşme olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinde sahne alacağım" diyen Tanyeli, bir süre önce ayrılıp barıştığı Yunanlı sevgilisi Alex Syroplas'la da nişanlandığını açıkladı.

"Alex benim dışımda kimseye el bile sürmemiştir. Sanal alemde bir ara çapkınlık yapmıştı. Onu yakaladığım için bir süre ayrılık yaşadık ama daha sonra affettim" diye konuşan ünlü oryantal, "Evlenince dininizi değiştirecek misiniz?" sorusuna da sert bir yanıt verdi.

ŞARKILAR BANA YAKIŞTI

Tanyeli, "Aşk için din değiştiren şerefsizdir. Alex de aşk için din değiştirirse o da en adi, en şerefsizdir" dedi. Albümünde hiç bestesi olmadığını ama tüm şarkılarının kendisine çok yakıştığını belirten Tanyeli, "Şarkı söylemeyi seviyorum ve her geçen gün kendimi daha da geliştiriyorum" dedi. Tanyeli, albümüne adını veren 'Erkeksen' isimli parçasına da klip çekeceğini söyledi.

KAYNAK: (GÜNAYDIN)
YORUMLAR 7
  • salih gökçek 17 yıl önce Şikayet Et
    yazık. su testisi su yolunda kırılır insanlar nasıl asarlarsa oyle olurler Allah dogru yolu bulmayı nasip etsin
    Cevapla
  • Avustralya'dan Simsek 17 yıl önce Şikayet Et
    Boyle bir sey yapmakla sen zaten ....... Benim kahroldugum, bizden birine vurulan bir yunan dilberi olmuyor.Yunanlilar tarihi tersine mi cevirdiler. Hani biz Istanbul'u almadan once Malkocoglu Kara Murat, Battal gazi, Huseyin Gazilerle fethetmistikya. Yoksa Bu dilberler mi Kohne bizanstan kalan. Cunku bunlar hic bize benzemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe 3 puanı 90'da kaçırdı! UEFA ülke puanı güncellendi: Yunanistan'dan sürpriz
Ahlaki tutarlık der ki: Dün karşıydık bugün de karşıyız, gerçek dostlar yanlışı da söyler