Bu bıyığın patenti kimin?

Oynadığı reklam filmi için bıraktığı ince bıyığıyla Cem Yılmaz'ı taklit ettiği söylenen Mustafa Sandal konuştu: O bıyıkların patenti olsa olsa Ayhan Işık'a aittir.

Bu bıyığın patenti kimin?
Bu bıyığın patenti kimin?
GİRİŞ 10.03.2005 09:12 GÜNCELLEME 10.03.2005 09:12

Mustafa Sandal yeni reklam filminde kaytan bıyıklı bir İtalyan'ı canlandırınca, Cem Yılmaz'a taklit ettiği şeklinde eleştiriler aldı.

Cem Yılmaz'dan sonra Mustafa Sandal da tıpkı Ayhan Işık ve Sadri Alışık gibi ince bıyıklarla kamera önüne geçti. Muhabbet Kart reklamları için İtalyan olan Musti, elinde tesbihi, ve takma bıyıklarıyla 'Ma ma mia!' diye bağırıyor.

'CEM BU İŞİN USTASI'
Musti bu imajıyla Doritos reklamlarındaki ve GORA filmindeki Cem Yılmaz'ı anımsatıyor. Kendisi de bu durumun farkında olan Sandal, 'Bence Cem Yılmaz'la bir tutulmak olamaz. O bu işin ustası' diyerek sanatçı arkadaşına iltifatlar yağdırsa da hemen arkasından 'Benzerlik beni çok ilgilendirmiyor. Herkesi her an mutlu edemezsin. Kaytan bıyığın patenti kimsede değildir. Olsa olsa Ayhan Işık'ın olabilir' diye de eklemeden geçemiyor.

KAYNAĞI AYHAN IŞIK
Filmde ince bıyıklarıyla Cem Yılmaz'ın tipi 'Arif"i anımsatan Mustafa Sandal, aslında bu tipe bürünürken Türk Sineması'nın unutulmaz ismi Ayhan Işık'tan esinlendiğini de itiraf ediyor... Ayhan Işık'ın filmlerinin en az yarısını izlediğini söyleyen Musti, 'İtalyan bir tipi oynuyorum ama esin kaynağı Ayhan Işık'tır' diye konuşuyor... Bu arada genç popçu, oyunculuğu çok sevdiğini ve beğendiği bir senaryo çıkarsa rahatlıkla oynayabileceğini söylüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kurban kesmenin yasak olduğu ülkeler açıklandı! Listedeki tek İslam ülkesi şaşırttı!
Trump ve Musk'ın birbirine acı vermesinin 8 yöntemi...