İstanbul'a dev park geliyor

Topbaş, İstanbul'a yapılacak dev parkın bölgesini açıkladı.

İstanbul'a dev park geliyor
İstanbul'a dev park geliyor
GİRİŞ 17.04.2014 17:25 GÜNCELLEME 17.04.2014 17:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sarıyer'de bulunan toplam 1 milyon 200 bin metrekare yeşil alana sahip olan Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün bulunduğu alanı halka açık "Bölge Parkı" yapma kararı aldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 2013 Faaliyet Raporu'nu açıklamak için kürsüye çıkan Kadir Topbaş, "Burada ilk kez size söylüyorum; dışarıda duyulmadan meclis üyelerinin duymasını isterim" diyerek, aldıkları yeni kararı açıkladı. Topbaş, "Bölge parkları ortaya çıkarma çalışmalarını sürdürmekteyiz. Daha bugün Koordinasyon toplantısında aldık kararı. İstanbul Boğaziçi İmar Müdürlüğümüzün 1 milyon 200 bin metrekareye yakın alanının bir bölge parkı olarak düzenlenmesi çalışmasına başlıyoruz. İmara değil, halka açılacak. Halkın buluştuğu bir alan olacak" diye konuştu.

YORUMLAR 3
  • Recep PULAT 10 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı medrese ve cami yapıyodu. Bizimkilerde park yapıyo. Peygamber efendimiz s.a.v söylemişti, müslümanlar ehli kitaba benzemedikçe kıyamet kopmaz diye, ne farkımız kaldı şimdi bizim gavurlardan. nekadarda uyutulduk, kandırıldık, sindirildik. Peygamber efendimizin yatağına annelerimizden biri resulullah rahat etsin diye çift kat hasır sermişti, ve peygamber efendimiz o gece, gece namazını kaçırdı, ve söylediği şey yatağımı kim bu hale getirdi onu geri eski haline getirin. bizde bigün Allah için rahatımızı bozacakmıyız acaba? ne zaman uyanacak bu ümmet.
    Cevapla
  • cafer mutlu 10 yıl önce Şikayet Et
    sabahtan aksama kadar mangaal yaksinlar. aciyorum su Turkiyenin buyuk sehirdekilerine.hapishane gibi evlerde kalip yesil alandan temiz havadan yoksun.zamaninda Istanbullu olmak icin cok para harcandi,simcide oldular Istanbullu
    Cevapla
  • Cüneyt Bekmezci 10 yıl önce Şikayet Et
    SAYIN BAŞKANIM BAĞCILARIN NE GÜNAHI VAR.... Paralel yapı dendi, gezi park eylemleri dendi, iç ajanlar dış ajanlar dendi. ülkemize, vatanımıza uzanan elleri kırarcasına sandıklara koştuk. Tuzu kuru ilçeler sizlere hiç oy vermezken, hala otobüsün yenisini oraya eskisini bize vermenizi anlamıyorum. Hizmetin en iyisini onlara vermenizi inanın anlamıyorum. Bağcıların, Bahçelievlerin, Esenlerin ne günahı var anlamıyorum. Hatta en büyük sürpriz olan Haliç projenizi bile Esenlerde açıklamanız çok ilginçti.Lütfen sizi destekleyenleri de en az desteklemeyenler kadar önemsemenizi arz ediyorum. Zira Kadıköylüleri, Bakırköylüleri, Sarıyerlileri, Beşiktaşlıları çok kıskanıyoruz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller