Kütahya milletvekili sayısını arttırmak istiyor

Kütahya'da milletvekili sayısının düşmesine neden olan eksik nüfusun tamamlanması için kampanya düzenlendi.

Kütahya milletvekili sayısını arttırmak istiyor
Kütahya milletvekili sayısını arttırmak istiyor
GİRİŞ 12.12.2014 12:37 GÜNCELLEME 12.12.2014 12:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kütahya Valiliği ve Kütahya Belediyesi başta olmak üzere Dumlupınar Üniversitesi, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası ile Beylerbeyi Derneği, milletvekili sayısının düşmesine neden olan eksik nüfusun tamamlanması için ortaklaşa kampanya düzenledi.

"DPÜ öğrencileri Kütahya'ya ve üniversitesine sahip çıkıyor", "Mezun olacağın üniversite büyüsün", "Yaşadığın şehir güçlensin" sloganlarıyla başlatılan kampanya kapsamında kentte eğitim gören öğrencilerin birinci ikametgahını Kütahya'ya taşımaları halinde 25 TL'lik market alışveriş çeki verileceği bildirildi.

Market alışveriş çekinin 31 Aralık 2014 tarihine kadar birinci ikamet adresini Kütahya'ya taşıyan ilk 5 bin öğrenciye verilecek. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen öğrencilerin, ikametgahlarını Kütahya Nüfus Müdürlüğüne yaptıktan sonra yeni ikametgah belgesiyle birlikte Kütahya Dayanışma Derneği'ne başvurmaları istendi.

YORUMLAR 3
  • Hazar 9 yıl önce Şikayet Et
    Elazığ'da ise, ikametgahını Elazığ'a aldıran öğrencilere ücretsiz şehir içi ulaşım imkanı veriliyor.
    Cevapla
  • Kütahyalı Gariban 9 yıl önce Şikayet Et
    Kütahya sürekli göç veren bir il haline dönüştü.Bunun en büyük nedenide 2002 yılından bu yana Kütahya da gerçekleştirilen özelleştirmelerdir.Şimdi nufus azalmış milletvekili sayısı azalmış.Milletvekili sayısının Kütahya ya ne faydası olmuşki arttırmak isteniyor AKP nin ilk döneminde 6 vekilin 6 sıda AKP li idi.FaydasındaN çok zararını gördük.Vekil sayısı önemli değil, 1 VEKİL OLSUN OTURDUĞU KOLTUĞUN HAKKINI VERSİN YETER.ADAM GİBİ ADAM OLSUN YETER.
    Cevapla
  • ercu 9 yıl önce Şikayet Et
    en doğrusunu yapmışlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye gizli tutuyor, dengeler değişecek! Ankara, Batı ve İran'ın elini kolunu bağladı
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!