Kayyum iş başı yaptı!

Gültan Kışanak'ın tutuklanmasının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla işbaşı yaptı.

GİRİŞ 02.11.2016 10:03 GÜNCELLEME 02.11.2016 10:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın terör soruşturması kapsamında tutuklanmasından sonra belediyeye kayyum olarak atanan Cumali Atilla yeni görevine başladı. Bazı çalışanlar ise binadan ayrıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı önceki gün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı. Tutuklamanın ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Ankara Etimesgut İlçe Kaymakamı Cumali Atilla dün gece Diyarbakır'a geldi. Sabahın erken saatlerinde belediyeye giriş yapan Atilla yeni görevine başladı.

Polis, çevrede yoğun güvenlik önlemi alırken belediyenin çevresi bariyerlerle kapatıldı. Cumali Atilla'nın binaya girişinden sonra bazı belediye çalışanları binadan ayrıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • türk 7 yıl önce Şikayet Et
    allah yardımcısı olsun biz yardımcı olmaya hazırız
    Cevapla
  • Vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardincilari olsun oradan ayrilanlarda Allah islah etsin bu memleket onlara yaranamadi bunlar hain ama bu memkeketi bolemeyecekler bu millet bir isaret bekliyor
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah Bismillah Hayırlı olsun guzel sehrimize ve guzel insanlarimiza
    Cevapla
  • eyip büymeden 7 yıl önce Şikayet Et
    çalışanların tamam'ı change edilmeli
    Cevapla
  • yasin 7 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
  • ahmet ceviz 7 yıl önce Şikayet Et
    geç bile kalınmış bir karar allah onları ıslah eyle sin ıslah olmuyorlarsa kahrı perişan eylesin ocaklarina ateslerdussun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor