Sinan Burhan “ Tabela var otobüs yok”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Kale ve Ulus civarında turizmi hareketlendirmek için başlattığı proje yarım kaldı.

GİRİŞ 17.10.2020 11:29 GÜNCELLEME 17.10.2020 11:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bu projeye göre kale ve ulus civarında bir otobüs düzenli olarak bu bölgelere sefer yapacaktı. Böylece turizm hareketlenecekti.  Ancak şu ana kadar bir tek otobüs seferi yapılmadı.  Ulus ve Samanpazarı Esnafı ’da “ne seferi bir tek otobüs yok” diyor. “Hani bölge hareketlenecekti” diye soran esnaflar "büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyiz" diyorlar.

 

 

Konuyla ilgili otobüs durağı tabelası önünde bir açıklama yapan Ak Parti Altındağ Belediye Meclis üyesi Sinan Burhan “Bugüne kadar kaleye bir tek turist otobüsü gitmedi. Mansur Bey’i tebrik ediyorum algı mükemmel. Esnafa yardım edeceğim der en az yarısına etmez.

Sanki tüm Ankara esnafını Mansur Bey doyuruyor. Öte yandan bisiklet yolu yapacağım dedi bir bölgeye yaptı sanki Ankara’nın tüm köy ve ilçelerine de yaptı sanırsınız, yok böyle bir hizmet. Bakın, Altındağ İlçesindeyiz. Kaleye bir tek otobüs yollamadı. Artık yeter. Sadece bir otobüs yollayın” Dedi.

 

 

YORUMLAR 2
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Melih Gökçek çok iyiydi, bu yüzden kaybettiniz. Adama seçim döneminde atmadığınız iftira kalmadı, ama şu anda en başarılı belediye başkanı, isterseniz bir anket yapın!
    Cevapla
  • adda 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar şunu yapacağım bunu yapacağım şöyle çalışacağız böyle çalışacağız dedimi demedi, şu planım var bu planım var dedimi demedi ehh o zaman çok dertlenmeyin'de kesin sesinizi oturun oturduğunuz yerde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması