Diriliş Ertuğrul'da neler oluyor?55.bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 55. bölümde herkesi şok edecek olay ne? Detaylar haberimizde..

GİRİŞ 18.04.2016 15:41 GÜNCELLEME 18.04.2016 15:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi yine heyecan dolu dakikalarıyla dizi severlerin büyük beğenisini kazandı. 55. bölümü yayınlanacak dizide bu hafta neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul heyecan dolu yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak. Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul'da nefesler tutuldu. Obada herkesi sarsan karar ne?  Tüm soruların cevabı çarşamba akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde.. Merakla beklenen son bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 55. bölümde neler yaşanacak? Oba'nın gündemine bomba gibi düşecek olay ne? Detaylar haberimizde... 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan (Ertuğrul), Kaan Taşaner (Gündoğdu), Hülya Darcan (Hayme Ana), Esra Bilgiç (Halime) ve  Didem Balçın (Selcan) oynadığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul her hafta çarşamba günü saat 20.00 ekranlara geliyor. Senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı dizinin yapımcılığını Tekden Film üslenmiş.

Diriliş Ertuğrul 55. bölümde neler yaşanacak?  

Çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölümde, Ertuğrul hem obanın hainlerden temizlenmesi, hem de baharla birlikte göç etme vakitlerinin geldiğini düşünmektedir. Bizans sınırına göç etme fikrini toyda iki obanın da beylerine açıklar. Ancak iki obanın beyleri de Ertuğrul’un Bizans sınırına göç etme fikrine karşı çıkmışlardır. Ertuğrul ise annesine ve ağabeylerine, gerekirse Bizans sınırına tek başına gideceğini söyler. Bütün bu yaşanılanların dışında, Gündoğdu’nun kolundan dolayı Alp başı görevini bırakmak zorunda kalması, Hayme’yi derinden üzmüştür. Gündoğdu, kolunu hekimlere göstermek için annesiyle birlikte Erzurum’a gider. Diğer yandan Saadettin Köpek, kendisine sığınan Goncagül ile yeni planlar yapar. Goncagül ve Noyan’ı Ertuğrul’a karşı kışkırtır. Saadettin Köpek, Noyan’dan, Yiğit ve Dündar’ın obaya gelmeden kaçırılmasını istemiştir. TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrulda bu hafta; Noyan, Dündar ve Yiğit’i yakalayabilecek midir? Ertuğrul ve Noyan karşılaşmasında neler yaşanacak? Boğaç’ın, Saadettin Köpek’e ulaştırdığı haber nedir? Goncagül ve Noyan arasında neler yaşanacak? Yiğit’in herkesi sarsan kararı ne olacaktır?

Diriliş Ertuğrul'da geçen hafta neler yaşandı? 

Diriliş Ertuğrul dizisnin ekrana gelen son bölümlerinde, Gümüştekin ve Aytolun’un bütün yaptıkları ortaya çıkmıştır. Selcan’ı öldürmek için yola çıkan Aytolun, büyük bir sürprizle karşılaşmıştır. Hayme Ana, hiç beklemediği bir anda Aytolun’un karşısına çıkarak bütün yaptıklarını bildiğini söyler. Aytolun ise Goncagül ile birlikte yaşananların şokuyla hançerini Halime’nin boğazına dayayarak onu öldürmekle tehdit eder. Fakat Aytolun, Rahman tarafından öldürülür. Goncagül ise kaçmıştır. Goncagül’ün peşine düşen Selcan, Gündoğdu’nun kolu için aradığı mantarı orada bulmuştur. Diğer yandan Ertuğrul Gümüştekin’i obaya getirmiştir. Mahkemeye çıkarılan Gümüştekin bütün suçlamaları reddeder. Ancak şahitler, Gümüştekin’in kardeşi Aytolun ile birlikte yaptıkları her şeyi anlatmışlardır. Gümüştekin’in infaz edileceği sırada Saadettin Köpek, obaya gelip suçlunun kendisine teslim edilmesini ister. Ancak Ertuğrul buna karşı çıkar. Saadettin Köpek’in diretmesi üzerine Ertuğrul, Gümüştekin’in kelesini vurarak ona teslim eder. Saadettin Köpek’in bu yaşanılanlara tepkisi ne olacaktır.

Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi yine heyecan dolu dakikalarıyla dizi severlerin büyük beğenisini kazandı. 55. bölümü yayınlanacak dizide bu hafta neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul heyecan dolu yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında olacak. Diriliş Ertuğrul 55. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR 1
  • veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür dizileri tamamen entrika sahnelerinin insafına bırakmak yazık oluyor, entrikalar bütün dizinin önüne geçiyor. senaristler diziyi zenginleştirmenin başka yollarını da bulmalı... Yoksa diziye yazık olacak..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı