Benimsin 30.bölüm özetini hemen izle (Kanal 7)

Kanal 7'de hafta içi her akşam yayınlanan Benimsin 30.bölüm fragmanı yayınlandı. Peki sevilen Hint dizisi Benimsin 30.bölümünde neler olacak?

Benimsin 30.bölüm özetini hemen izle (Kanal 7)
Benimsin 30.bölüm özetini hemen izle (Kanal 7)
GİRİŞ 18.06.2016 09:12 GÜNCELLEME 18.06.2016 09:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

17 Haziran cuma günü saat 21:50'de ekranlara gelen Benimsin 31.bölümünde neler oldu? İşte Benimsin dizisinin 30.bölüm özeti

BENİMSİN 30.BÖLÜM ÖZETİ İZLE

BENİMSİN 30.BÖLÜM FRAGMANI

Bobby tarafından zehirlenen Usman Bey’in sağlık durumu gün geçtikçe iyiye gitmektedir. Babasının başına gelenleri öğrenmek için özel bir dedektif tutan Zain, Bobby ve Shazia’nın bu işin içerisinde olduğunu ve gerçek Barakat’ın yıllar önce öldüğünü öğrenir. Bunun üzerine Zain kendisini kardeşi sandığı kişinin gerçek kimliğini araştırır ve işin ucunda Mir Khan’nın olduğu bilgisine ulaşır. Ailesini uzun bir süreden beri aldattığı için Bobby’e kızgın olan Zain bunun üzerine malikâneye dönerek onun gerçek kim olduğunu herkesin önünde açıklar.

BENİMSİN 29.BÖLÜM ÖZETİ İZLE

BENİMSİN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Usman Bey, Suraiyya Hanım’ı arayarak mirası paylaşımı konusundaki kararını değiştirdiğini söyleyince Bobby harekete geçer. Bobby’nin kendisi ile yapmış olduğu konuşmadan şüphelenen Aaliya ise onun atacağı her adımı takip etmeye karar verir. Kısa bir süre sonra alışveriş yapacağını söyleyerek evden ayrılan Bobby bir eczaneye girerek Usman Bey’i öldürmek için etkili bir zehir satın alır. Bu sırada onu takip eden Aaliya ise olap biteni Zain’e anlatır. Ertesi gün harekete geçen Bobby satın aldığı zehiri Usman Bey’in içeceğine atarak ona servis eder. Bu sırada dışarıda olan Zain ve Aaliya zamanında yetişebilecekler mi?

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Zehra 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok tatlısınız yaa
    Cevapla
  • nergiz 7 yıl önce Şikayet Et
    Cok iyi
    Cevapla
  • hazal 7 yıl önce Şikayet Et
    Süper bayılıyorum size aliya zein
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak