Yüksek Sosyete 2. Bölüm 2. fragmanı izle | Sürpriz Aşk

Ekranların yaz dizisi Yüksek Sosyete 2. Bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? İlk bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyen Yüksek Sosyete 2. Bölümünde neler olacak?

Yüksek Sosyete 2. Bölüm 2. fragmanı izle | Sürpriz Aşk
Yüksek Sosyete 2. Bölüm 2. fragmanı izle | Sürpriz Aşk
GİRİŞ 20.06.2016 08:00 GÜNCELLEME 20.06.2016 08:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

16 Haziran perşembe günü ekranlara gelecek Yüksek Sosyete 2. Bölüm 2.fragmanı yayınlanmadı. Sevilen dizi Yüksek Sosyete 2. Bölüm 2. fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacaktır. Peki Yüksek Sosyete 2. Bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm ile ilgili tüm detaylar

YÜKSEK SOSYETE 2.BÖLÜM FRAGMANI

Yüksek Sosyete dizisinde nefesler tutuldu. Yeni bölümde sürpriz bir aşk yaşanıyor. Cansu ile Kerem baş başa yemek yiyor. Peki Kerem ile Cansu'nun aşkı alevlenecek mi? Bunu ilerleyen bölümlerde net bir şekilde göreceğiz.

Engin Öztürk ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerini paylaştığı yaz dizisinde zor şartlar altında büyüyen ailenin tek oğlu karakterini Engin Öztürk canlandırıyor. Zengin ama mutsuz olan kız rolüne hayat veren Hazar Ergüçlü'dür. Birinin hayalini kurduğu diğerinin ise gerçeği olan hayat ikiliyi buluşturarak aralarındaki sınıf ve statü farklılıklarını ortadan kaldırarak aşkla yenecek mi?

YÜKSEK SOSYETE DİZİSİNDE OLAY SAHNE

 

YORUMLAR 1
  • Boş 7 yıl önce Şikayet Et
    Film icabıda olsa kadere inanmıyorum diyen bir varlık parçasının reklamını yapmayı kesin kendinize yazıkmedersiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!