Unutulmaz'da Eda ve Harun hayatlarının en acı gününü yaşıyor / Fragman

Eda ve Harun hayatlarının en acı günlerinden birini yaşarken, Ece de sebep olduğu felaketin ağırlığı altında ezilmektedir.

Unutulmaz'da Eda ve Harun hayatlarının en acı gününü yaşıyor / Fragman
Unutulmaz'da Eda ve Harun hayatlarının en acı gününü yaşıyor / Fragman
GİRİŞ 02.02.2011 09:33 GÜNCELLEME 02.02.2011 09:33

Ne kadar üzgün olduğunu anlatmaya çalışsa da sözleri Harun'u daha da çıldırtacaktır. Yağmur büyük bir mutlulukla abla olacağının hayallerini kurarken, Eda yerle bir olan dünyasında çaresiz ve öfkelidir.

Eda ve Harun'la ilgili son gelişmeler Aras'ı oldukça şaşırtır. Şaşıran sadece o değildir. Olanları Harun'dan öğrenen Türkan da panik içindedir. Eda ise her şeyin sorumlusu olarak gördüğü Harun'a öfkesini kusmaktadır. Harun çaresizdir. Artık onun için yapılacak tek bir şey kalmıştır. Türkan ve Melda Eda'ya destek olmaya çalışırken, Eda için en zor an gelmiştir.

Yağmur'a gerçeği anlatmak.Batu'nun Nisa'ya oynadığı oyunu daha da ölümcül bir hale getirirken, Kerem de Türkan'ın hastalığı yüzünden perişan olan Cemil'i eve getirir. Ancak Türkan'ın yüreği henüz soğumamıştır. Melda'dan annesinin hastalığını öğrenen Ferda'nın aklında tek bir duygu vardır. Annesinin yanında olmak.

Artık Eda'nın hayatındaki tek şey kızı Yağmur'un mutluluğudur ve bunun için her şeyi yapacaktır. İstemese bile. Aklı Eda ve Yağmur'da olan Harun ise yıllardır peşinde olduğu Kenan'a ait çok önemli bir ipucu yakalamıştır. Ve bu ipucu Harun'a tek bir kişiyi işaret etmektedir.

Harun Kenan'ın peşindeyken, Aras'ta Hazar'ın karşısına çıkmanın zamanı geldiğini düşünmektedir. Eda ise, babasını özleyen ve eve gelmesini isteyen Yağmur'a ne diyeceğini bilememektedir. Ama söz konusu kızının mutluluğudur.

Unutulmaz yeni bölümüyle ATV ekranlarında...
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi