Organize İşler ( yerli sinema ) / fragman

Organize İşler 20 Aralık Perşembe 20:00'da Star'da...

Organize İşler ( yerli sinema ) / fragman
Organize İşler ( yerli sinema ) / fragman
GİRİŞ 20.12.2012 11:22 GÜNCELLEME 20.12.2012 11:22

Organize İşler, yürütme, aşırma, çalma diye de ifade edilen bir araklama, araklayanlarla araklananların hikayesi.

İşinin ehli, usta çırak eğitiminden mezun prensip sahibi bir dolandırıcı olan Asım, çapkınlık yaparken yakalandığı kişilerden kaçarken, iyi bir komedyen olamadığı gerçeğiyle yüzleşip başarısızlığını ve kendini sonsuzluğa sürüklemek için intihara teşebbüs eden Süperman lakaplı Samet'in kapısını çalıyor. Samet kapıyı açınca her ikisinin de hayatı kurtuluyor ve aralarında bir kardeşlik bağı kurulur.

Asım, kendisini kurtaran çakma Süpermen'e yardım elini uzatır. Samet, Asım'la birlikte günlerini geçirirken çete, genellikle araba hırsızlığı hususunda uzmanlaştığından, Samet'ten çalıntı bir arabayı satarak kendilerine dahil olmasını ister.  Samet de tüm saflığıyla işe koyulur ve daha önce çetenin dolandırdığı, bu yüzden de paralarının peşinden koşturup planlar yapan bir ailenin güzel kızı Umut ile karşılaşır.

Bu ilişki, çeteye oldukça pahalıya patlar. Yardım edenle edilen, dolandıran ile dolandırılan arasındaki ilişkiler bir birine karışır.

Kimin kimi kurtardığının, kimin kimden arakladığının tam belli olmadığı dünya şahanesi İstanbul'da tüm işler organizedir ve organize her zaman işler. 

Organize İşler ( yerli sinema ) / fragman...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi