Kral Selman önce selfie, sonra video çekti

Suudi Arabistan Kralı Selman Abdülaziz el Suud, resmi temaslarda bulunmak üzere başladığı Asya turu kapsamında gittiği Malezya'da selfie, Endonezya'da video çekti.

GİRİŞ 02.03.2017 11:53 GÜNCELLEME 02.03.2017 13:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan Kralı Selman Abdülaziz el Suud, resmi temaslarda bulunmak üzere başladığı Asya turu kapsamında gittiği Endonezya'da Devlet Başkanı Joko Widodo ile bir araya geldi. Widodo, Kral Selman ile birlikte çektiği videoyu Facebook'ta paylaştı.

ENDONEZYA'DA VİDEO

Suudi Arabistan Kralının Endonezya ziyaretini tarihi olarak nitelendiren ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Widodo, Kral Selman ile birlikte çektiği videoyu Facebook'ta yayınladı. Kral Selman'ın yemek yediği esnada başlayan videoyu telefonuyla kaydeden Endonezya devlet başkanı, videoda ziyaretle ilgili Kral Selman'ın da yorumlarını aldı. 2 milyon 400 kişi tarafından izlenen video, 86 bin kişi tarafından da paylaşıldı.

MALEZYA BAŞBAKANIYLA SELFIE ÇEKMİŞTİ

Geçen pazartesi günü de Kral Selman'ın Malezya Başbakanı Necib Rezzak ile selfiesi paylaşılmıştı.

YORUMLAR 8
  • fevzi 7 yıl önce Şikayet Et
    endonezya malezya büyük müslüman topluluklar birlik olup niye kuvvet çıkarmıyoruz. birileride protokolden bahsediyor bu adamlar halk için var, halk onlar için var değil. orası tr mı sandınız?
    Cevapla
  • birisi 7 yıl önce Şikayet Et
    Senin paraların anca Müslümanları sefilleştirmek için kullanılır. Suudiler zengin oldukça Müslümanların yüzü gülmeyecektir.
    Cevapla
  • islam Devleti 7 yıl önce Şikayet Et
    Ey müminler niye cihad ettigimizi birazcik olsun idrak etmissinizdir dilerim
    Cevapla
  • osman 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayber yahudisi bu zat.
    Cevapla
  • ramazan 7 yıl önce Şikayet Et
    Hakkaten bayağı komik bir durum, oldukça güldürücü, siyaset ve devlet adamlığı böyle mi olur? Protokol denen bir şey var. Kusura bakmayın ama yönetimden, siyasetten, idareden anlayan ve işin ciddiyetini idrak eden bir devlet başkanı böyle bir demeç veremez, kendilerince reisi taklit ediyorlar hakkaten İslam ülkesi yöneticilerinin reisten siyaset ve devlet adamlığı eğitimi/kursu alması gerekiyor.. bir de baksana insanlar para yüzü görünce nasıl da sırıtıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selvi: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel'e operasyon çekiyor
Seçil Erzan hakkında yeni iddianame: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi