Cumhurbaşkanı Erdoğan NATO zirvesinde

NATO zirvesi için Galler'e giden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı NATO Genel Sekreteri Rasmussen ve İngiltere Başbakanı David Cameron karşıladı.

GİRİŞ 04.09.2014 16:45 GÜNCELLEME 04.09.2014 18:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galler’in Newport kentinde düzenlenen devlet ve hükümet başkanları düzeyindeki zirveye katılmak üzere Galler’e gelen Erdoğan toplantı öncesi salona girişi sırasında Rasmussen ve Cameron tarafından karşılandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a NATO zirvesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz eşlik ediyor. Geniş güvenlik önlemleri altında düzenlenen zirvede ana gündem maddeleri arasında Ukrayna krizi ve IŞİD tehdidi bulunuyor.

Zirveye katılan liderler aile fotoğrafı çektirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fotoğraf çekiminde ön sırada ve sağ köşede yerini aldı.

Galler'in Newport şehrinde yapılan NATO zirvesinin açılış oturumunda konuşan Rasmussen, güvenlik için çok önemli bir zamandan geçilirken zirvenin yapıldığını dile getirerek, bu çerçevede NATO üyesi ülkeler arasındaki bağın korunmasının ve kuvvetlendirilmesinin önemini vurguladı. 

YORUMLAR 3
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    KARŞILAYACAKLAR TABİ.... Gelen BAŞKAN,boru değil... Toplu çekilen resme baktım da.... :)) Aaahh ahhh,bir zamanlar merhum Ecevit de böyle bir karde yer almıştı da görmek için büyteçle bakmıştım ama gene de görememiştim rahmetliyi. Atmışlar en arka sıraya,boy da kısa...:((
    Cevapla
  • Yüzdeelli 9 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Ruhu!... Rasmussen ile Cameron'daki yüz ifadesi ve beden diline bir bakın; bir de karşılarında duran Osmanlı evladına!.. İlham meleği gelmiş gibi sevinçliler. Allah'a şükürler olsun ki artık Avrupa önümüzde ceket ilikliyor. 15 yıl öncesini hatırlıyorum da; liderler toplu fotoğraf çekilirken Bülent Ecevit sanki yetim çouklar gibi kenarda, gruptan ayrı duruyordu. Allah liderimize sağlık afiyet ve hayırlı uzun ömürler versin.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bize çağ dışı diyorlar doğrudur; çağlar açtık, çağlar kapattık. Çağlar bizden geri. Mehmet Akif Ersoy !. Hani muhtar bile olamıyordu Ey bir aiIeye biIe hükmedemeyen iIerici. Üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici? Necip Fazıl Kısakürek !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi