Paris'in göbeğinde silahlı çatışma anları

Paris'te mizah dergisine saldıran kar maskeli terörisler kaçarken polisle çatışmaya girdi. Çatışma anları kameralara böyle yansıdı.

GİRİŞ 07.01.2015 14:26 GÜNCELLEME 07.01.2015 15:39
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Bugün Fransa'da yayınlanan ve dinlerle ile ilgili yaptığı alaycı karikatürlerle anılan mizah dergisi Charlie Hebdo'ya silahlı kişiler tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 2'si polis 12 kişi hayatını kaybetti.

SALDIRGANLARLA POLİS ARASINDA ÇATIŞMA

Terörist saldırısından sonra saldırganların bindikleri araçla olay yerinden kaçması videolara yansıdı.

Paris'teki saldırının nedeni bu karikatür mü?Fransa'nın başkenti Paris'te Charlie Hebdo saldırısından önce Bağdadi karikatürü paylaşmıştı. Saldırının sebebi o karikatür mü?

KOŞARAK OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTILAR

Olay yerinden ajanslara düşen fotoğraflarda da saldırganlarla polisler arasında çatışma yaşandığı anlaşılıyor.

Paris'te mizah dergisine saldırı: 12 ölüParis'te bir mizah dergisinin binasına silahlı saldırı düzenlendi, saldırıda 12 kişi öldü, 4 kişi ağır yaralandı.

Olay yerinden kaçmaya çalışan saldırganlara ait farklı bir aracın da polis otomobiliyle çarpıştığı, kazadan sonra saldırganların koşarak olay yerinden uzaklaştığı bildirildi.
 

İşte çatışma anları:

YORUMLAR 65
  • Artukoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bayağı bir hazırlık, bir sürü kamera. Senarist ve çekim ekibi ve bir sürü masraf. Olan herzamanki gibi piyon zavallılara olmuş gibi. Bunu bahane edip acı ve sefalete gebe kim bilir nereler, hangi müslüman beldeler. YARAB SEN BU ŞEYTANLARIN HAKKINDAN GEL...
    Cevapla
  • ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    bir milyon müslüman cezyirde katliyam yaptılar libya.süriye ırak orta afrika cum.hep FRANSA +ab var
    Cevapla
  • vatansever yurttaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Kim yaptı bilmiyoruz tabiki ama, şu bir gerçek islamiyetin tasvip etmeyeceği yada müslüman insanın yapacağı yada yapabileceği bir şey değil bu olamaz da zaten. İşin kötü tarafı bu gibi insanlar yüzünden islamdan zaten bi haber olan insanlar yanlış anlıyorlar dinimizi, ne diyelim Allah ıslah etsin bunları...
    Cevapla
  • Hayri 9 yıl önce Şikayet Et
    islama mal edilmek için yapılmış bir saldırı sanki. bunu kimse yemez artık.
    Cevapla
  • Isa 9 yıl önce Şikayet Et
    isit cahilerin alcak saldirilari sayesinde bizler yarin mertce kahramanca dinimizi miletimizi koruyacaz.dini islama kafirden cok zarara sokan cahil kandrilmis muslumanlar kendilerini nasil koruyacaklar?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam