ABD'yi kızdıracak hamle! Devreye girdiler

AB, Çin ve Rusya temsilcilerinin ABD'nin çekildiği İran nükleer anlaşmasını görüşmek üzere Avusturya'da toplanacağı bildirildi.

ABD'yi kızdıracak hamle! Devreye girdiler
ABD'yi kızdıracak hamle! Devreye girdiler
GİRİŞ 20.05.2018 12:40 GÜNCELLEME 20.05.2018 12:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alman basını, Avrupa Birliği, Çin ve Rusya’dan diplomatların, ABD’nin çekildiği İran nükleer anlaşmasından 'geriye kalanları kurtarmak için' nükleer programını sınırlandırması karşılında Tahran’a finansal yardım yapılmasını öngörecek yeni bir anlaşmayı görüşmekte olduklarını yazdı.

Alman Welt am Sonntag gazetesinin üst düzey AB kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, Avrupalı diplomat Helga Schmid’in liderliğindeki Avrupalı, Çinli ve Rus yetkililer, gelecek hafta Viyana’da buluşup ABD Başkanı Donald Trump’in 2015’te imzalanan İran nükleer anlaşmasından çekilme kararı alması sonrası atılabilecek adımları tartışacak.

 

 

Avusturya’nın başkenti Viyana’daki görüşmeye Almanya, Fransa, İngiltere, Rusya ve Çin’in katılması bekleniyor fakat ABD bu görüşmenin katılımcılarından biri olmayacak.

Görüşmeye İran’ın katılıp katılmayacağının ise şu an için bilinmediği belirtildi.

YORUMLAR 4
  • kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kuzey kore için toplamadılar fakat müslüman bir ülkenin nükleer güç olma yolunda ilerlemesi durumunda toplanıyorlar. işte fotoğraf bu
    Cevapla
  • vatan evladı 5 yıl önce Şikayet Et
    inşallah abd ve diğerleriyle birbirinize düşersinizde bizde rahat ederiz
    Cevapla
  • hamdi 5 yıl önce Şikayet Et
    Insallah bunlar biri birine girer fakir fukara rahat eder Dünyada.
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu gelişmeler yine İngiltere koordinatörlüğünde dünya kutbunun değiştirilmesi olaylarıdır. Sakın kanmayalım. Bizim İlim'e ihtiyacımız var. İlim Çinde'de olsa almalıyız. Kurtuluşumuz burada!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!