Korkunç iddia! 7 bin terörist yerleştirdiler

İran Ordusu Stratejik İnceleme ve Araştırma Merkezi Başkanı Tuğgeneral Ahmed Rıza Pordastan, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) 7 bin terör örgütü DEAŞ militanını Afganistan'a yerleştirdiğini ileri sürdü.

Korkunç iddia! 7 bin terörist yerleştirdiler
Korkunç iddia! 7 bin terörist yerleştirdiler
GİRİŞ 24.01.2019 01:54 GÜNCELLEME 24.01.2019 01:55
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Başkent Tahran'da ordunun son 40 yılıyla ilgili düzenlenen konferansta konuşan Pordastan, bölgedeki DEAŞ varlığına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

 

 

BAE VE S.ARABİSTAN AFGANİSTAN'A 7 BİN TERÖRİST YERLEŞTİRDİ

Irak'ın Diyala vilayetinde DEAŞ'ın tekrar hareket halinde olduğunu belirten Pordastan, bölgedeki terörizmle mücadeleye ilişkin, "Bugün 7 bin DEAŞ'lı Suudi Arabistan ve BAE tarafından Afganistan'a yerleştirildi. Söz konusu ülkeler oyun peşinde ve emperyalist güçler de sürekli olarak onlara takviye güç gönderiyor." iddiasında bulundu. 

 

 

İran Kara Kuvvetlerinin, sınırlarda muhtemel tehlikelere karşı aralıksız yüksek kapasiteli gözetleme faaliyetlerini sürdürdüğüne dikkati çeken Pordastan, "Eğer bize karşı bir saldırıda bulunmaya yeltenirlerse yok edici cevabı alırlar. Ayrıca hava savunma birimlerimiz sınırları sürekli kontrol ediyor, ülkemizin çıkarlarına karşı bir hareketlilik olursa askerlerimize ateş açma yetkisi verildi." bilgisini paylaştı. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 25
  • serhat 5 yıl önce Şikayet Et
    taliban abd ye kan kusturdugu gibi onlarada kan kusturur
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    İran zamanında Irak ve Afganistan'da Abd'nin köpekliğini yaptı, hala da yapıyor. Suriye'de kendisinin nasıl bir teröristlik yaptığını da biliyoruz. Müslümanları onyıllardır hep aldattı, aldatmaya da devam ediyor. Sıranın kendisine gelmesini beklesin. artık!
    Cevapla
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    İran sen de arabistandan az değilsin
    Cevapla
  • izmir-dobracı 5 yıl önce Şikayet Et
    bizede 10 defa 7000 terörist gönderdiler 20 yıldır temizledik şimdi yeni adam arama telaşındalar
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    DEAS ISID kime hizmet veriyo Siyonizime Enperyalizime Sudi vahabilerine Müslüman ülkelerinde kavos yaratip Müslümanligi Dünyada asalamak kötü göstermek.
    Cevapla
  • 4566 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğrudur amerikan ajanı yahudi Hoca kılığına girmiş deaş ajanı Yahudiler her kılığa giriyor afganistana göndermişler İşşallah amerikaya giderler
    Cevapla
  • sinan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yilarca Müslümanlarin arakasinda namaz kildigi Hocalar bile Siyonist Enperyalist Sudi vahabi acanlariydi kimse farkinda deyildi hata Libyada bile cikti Camiide.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes görüşmelerinin detayları ortaya çıktı
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez