Şok görüntüler! Dünyaca ünlü koladan fare çıktı

Türkiye de dahil dünyanın birçok ülkesinde satılan ve dünyanın en büyük kurumlarından biri olan ABD merkezli alkolsüz içecek şirketi, ölü fare şokunu yaşıyor. Fransa'da yaşayan bir adam öğle yemeği sırasında içtiği kutu koladan son yudumu aldıktan sonra kutunun içinde ölü fare olduğunu fark etti.

Şok görüntüler! Dünyaca ünlü koladan fare çıktı
Şok görüntüler! Dünyaca ünlü koladan fare çıktı
GİRİŞ 23.03.2019 09:18 GÜNCELLEME 23.03.2019 13:33
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

1800'lü yıllarda üretimine başlayan alkolsüz içecek markasında ölü fare şoku yaşanıyor. Olay 7 Mart’ta Fransa'nın kuzeyindeki Varenne-sur-Seine bölgesinde yaşandı. İsminin Damien olduğunu söyleyen 34 yaşındaki adam, işten çıkıp eve gittiği sırada pizzanın yanında kola bazlı içeceği tüketti. Yemeğini bitirdikten sonra kolasından son bir yudum alan ve kutuyu atmaya hazırlanan adam kutunun içindekini görünce irkildi.

 

 

Kutunun içine dikkatlice bakan adam kutunun içinde ufak bir pati görünce daha da yakından baktı ve bir fare ölüsünün kutunun içinde olduğunu söyledi. Fransa'nın çok okunan gazetelerinden Le Parisien'e konuşan adam, "Hemen şirketi aradım ve benim derdimi dinlediler. Bir saat boyunca konuştuktan sonra bana 6'lı kola göndermek istediler. Daha sonra da farenin kutunun içine üretim sırasında girme ihtimali olmadığını söylediler" ifadesini kullandı.

Şirketin kutuyu incelemek için istediğini de dile getiren Damien, "Bu kutuyu vermek istemiyorum çünkü bu yaşadıklarımın tek kanıtı. Kola kutusunu buzdolabında saklıyorum" dedi. Yaşadıklarından sonra sağlık durumundan endişe ettiğini söyleyen adam hastanede 21 günlük müşahade altında olduğunu da vurguladı. Doktorlar, farenin sıvılarından kaynaklanan rahatsızlıkları ve enfeksiyonları engellemek için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

 

 

YORUMLAR 41
  • Meraklı mucit 3 yıl önce Şikayet Et
    Pepsininki ise aldığınız her kolamüslümanları öldürmemiz için bir kurşun
    Cevapla
  • Meraklı mucit 3 yıl önce Şikayet Et
    Yedigünün anlamı haşa allah dünyayı 6 günde yaratı 7. Gün dinlendi
    Cevapla
  • MRC 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim evde tüketilmeyen bir içeçek.Sağlığını düşnen tüm dostlara da içmemelerini tavsiye ederim.
    Cevapla
  • antekeli 5 yıl önce Şikayet Et
    Çözümü bulmuşlar, 6 lı kola verelim diyorlar. Yüzsüzlüğü gördünüz mü? Renginden caca Cola
    Cevapla
  • 43... 5 yıl önce Şikayet Et
    Kolanin hammaddesi olan bitkiyi fareler cok sevdikleri için yuavalari yavrulari o bitkini dibinde vs. olup,ürun hasat zamanindada fare yavrulari bitki kokleri karisik hepbirlikte hasat oldugu icin ,fare pureside kolanin hammaddesi icinde olmus oluyor, asitli kolalarin icinde yuzde birde olsa alkol var deniliyor,haram olan bir seyin azi cogu olmaz,on litre suya bir damla idrar kacmiş deseler kim icer o sudan,sagliga birsuru zararlarida var, hamdolsun 23 senedir bende icmiyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu