Zelenskiy: Benim değil çocuklarınızın fotoğraflarını asın

Eski komedyen ve Ukrayna'nın yeni Devlet Başkanı Zelenskiy, ülkedeki makam odalarına, şahısların çocuklarına ait fotoğrafların asılmasını istedi.

Zelenskiy: Benim değil çocuklarınızın fotoğraflarını asın
Zelenskiy: Benim değil çocuklarınızın fotoğraflarını asın
GİRİŞ 26.05.2019 14:39 GÜNCELLEME 26.05.2019 14:39
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Ukrayna devlet başkanlığı seçimini kazanan Vladimir Zelenskiy, yemin ederek görevine başladı.

Ukrayna Parlamentosu'nun önünde toplanan çok sayıda vatandaş, kurulan dev ekranda Zelenskiy'nin yemin törenini izledi. Halkı selamlayan Zelenskiy, ardından Parlamento'da yemin ederek görevine resmen başladı. 

"ÇOCUKLARINIZIN FOTOĞRAFLARINI ASIN"

Zelenskiy, makam odalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Zelenskiy, ''Odalarınızda benim resmimim olmasını istemiyorum. Devlet başkanı ikona değildir, idol değildir.

Oraya benimki yerine çocuklarınızın fotoğrafını asın ve ne zaman bir karar alacak olsanız onların gözlerine bakın.'' dedi.

YORUMLAR 36
  • hüsnücan 4 yıl önce Şikayet Et
    Komedyen oldu kadar da ADAM mış, Keşke bizim siyasetçilerden biriside aynı davranışları burada gündeme getirse
    Cevapla
  • tunctunc 4 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapmadan önce ukraine´nin tarihine bakin.! kac tane kahraman cikartmi$ar.? Dizi film senaryosu yazmi$ tek bir yazari bile yok.! Atatürk gibi varmi bir kahramanlari.? YOK..Bence cocuk resimleri yerine bebek mama veya biberon reklam resimlerini assalar cok daha iyi:
    Cevapla
  • mimli 4 yıl önce Şikayet Et
    aldanmayin kardesler bu adam yahudi trubinlere oynuyor.halkin nabzina gore serbet satiyor bukadar saf olmayin.siz bu aciklamalarami inaniyorsunuz yoksa onlarin ne oldugunu nasil gorunugunu en iyi bilen allahin kitabi kuranami?!! bukadar saf olmayin.peygamberimiz bile ona selam olsun ne diyor. siz muslumanin kildigi namaza tuttigu orica bakmayin.onun para ile munasebetine bakin diyor. hal boyle iken siz medyaya kulaga hos gelen aciklamalarina kanmayin..
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok duygulandım! Kendimi zor tutuyorum Ağlayacam valla. Demek deemek Yani çocuklarının resmi dedi öylemiii agııhıhıh Ben ağlamayımda kim ağlasın!.. Demek deemek öyle dedi ha agıhıhıh
    Cevapla
  • Ferudun 4 yıl önce Şikayet Et
    Mutlumusun..? Adam ecnebi de olsa resim konusunda guzel kelime ile gonul almis.Bizde resim kalkmaz Ulu onderimizin resmi Asla kalkmamali. Bizimkilerde baska bir bulus yapsin ya da indir gani yapmasin yeter.
    Cevapla
  • Konuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar toplumu kandırma numaraları. Hollanda'da bisiklete binen Başbakanda böyle. İçimizdeki akılsızları da böyle gazlıyorlar. Doğru soru şu: ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, İtalya, İspanya, Rusya, Çin Başbakanları niye bisiklete binmiyor. Çünkü büyük devletler böyle hokkabazlıkla uğraşırlarsa açık hedef olurlar.Bu temel gerçek ortadayken Konya kadar bir ülke olan ve Konya gibi düz bir coğrafyaya sahip Hollanda örneğini utanmadan tekrarlayıp dururlar.AK Partililer bile bunu yutup cevap vermez. Oysaki gerçek anlattığım gibidir. Hatta o bisiklete binen Başbakan'ın ardında bir sürü sivil koruma takip eder bunu da söylemezler. Arkadaşalar artık bu numaraları yemeyelim ve cevabını budur diyelim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi